2777
2789
عنوان

خیلی احساس تنهایی دارم ،شوهرم..

241 بازدید | 19 پست

اصلا بم اهمیتی نمیده.همش دوسدداره بام بحث کنه.دائم درحال بحثیم باهم.نزدیک سه ساله جای خوابشو عوض کرده و تنها میخوابه.بش میگم میگه اینطوربهتره.حس میکنم دیگه نمیخواد منو و این زندگیو بزور داره تحمل میکنه.بخاطر حرف مردم و بچش.راستش ماالان سه ساله ازدواج کردیم تقریبا.یعنی باعشق همو خواستیم.اما همچی عوض شد.وقتی حرف میزنه یا نگام میکنه انگار نفرت داره.تازه بش گفتم بیایکم حرف بزنیم گف حوصله ندارم.بعدبم گف برو بتمرگ.منم اومدم اتاقم.راستش خسته شدم از این زندگی که برام ساخته.من دوسش دارم اما میبینم که اون دائم ازم فراریه. باورتون میشه حتی تاالان عکسای عروسیمونو نیووردیم.تمایلی نداره.چیکارکنم؟ هرکاری کردم زندگیو نگه دارم اما نمیشه همکاری نمیکنه.حالم بده واقعا 😢

تنهادلخوشیم شده صحبت با شما بخدا

باهاش حرف زدی دلیلشو بفهمی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای وهر منم همینه سرد و بی احسا همش تو گوشی نه محبت نه چیزی منم می رم سمتش پس می زنه دخترا تو رو خدا زندگی ما بشه تجربه با مردی که سرده مشکل داره شوهر نکنید مجرد بمونید 

اگه با نظرم مخالفی تمایلی به شنیدن حرفت ندارم مخالفت برا خودت تو دلت نگه دار مخالفی ریپ نزن
حرف نمیزنه.همکاری نمیکنه همش یا با خانوادشه یا دغدغه شونو داره

بهش بگو پس زن گرفتنت چی بود مردک

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
منو شوهرمم چندین سال جدا از هم میخوابیم رابطه هم ماهی یکبار اونم من اصلا لذت نمیبرم حرفم زیاد نداریم ...

ماهم اینطوری شدیم.من اگه حرف نزنم صدسال حرف نمیزنه بام