2777
2789

منم بخصوص توش تخم مرغ هم بشکنی🤤

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه باو مافله ای مخریم

پدرو تو نمایندگی توضیع نودل تو یراز کار میکرد

الانم حداقل خیلی کم هفته ای ۲تا میخوریم😁این هفته نخورپم خیلژ دلم کشیدههههه🙁🙁

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
نه باو مافله ای مخریم پدرو تو نمایندگی توضیع نودل تو یراز کار میکرد الانم حداقل خیلی کم هفته ای ۲ت ...

میدونی بابات واس کدوم مارکش کار میکرده؟

خودم رو خیلی دوست دارم🌼

ماهم عصاره های مختلف و ادویه جات میزنیم خوسمزه تر میشه کلی چیزنیز میتونی بزنی که خوشمزهتر بشه من سادع دیگه نمیخورم مزه خمیر میده وای طعم باربیکیو شو خیییلی دوس دارم

بهش کره میزنم قارچ میزنم رب گوجه میزنم اویشن و...

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
میدونی بابات واس کدوم مارکش کار میکرده؟

شرکت الیت خب پدر من برای الیت«نودل و سوپ های اماده»و کوپا«ویفر ادامس و بیسکوییت»کار میکرد البته مایع زد عفونی و لوازم ارایش هم داشت

میگن با ات اشغال درستش میکنن😐

یعنی چیا من مارک خارجی میگیرم مارک یام یام  اگه یه بار خارجیشو بخوری می بینی داخلیاش مزه نداره علاوه بر چاشنیش یه سسم کنارش میزارن 😋

عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار

میگن با ات اشغال درستش میکنن😐

نه عامو

ات اشغال چیه مگه کالباسه با گوشت گربه درس کنن