_666savage مدیر استارتر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 1876 عنوان نودلیت 343 بازدید | 28 پست اقا نودلیت میگن خیلی ضرر داره راسته؟من خعلی دوست دارم خودم رو خیلی دوست دارم🌼 1400/04/15 | 22:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fsf_1999 عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 1503 منم بخصوص توش تخم مرغ هم بشکنی🤤 یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾
_666savage مدیر استارتر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 1876 منم بخصوص توش چنتا تخم مرغ هم بشکنی🤤 وای🥲 خودم رو خیلی دوست دارم🌼
tooska عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 27544 اینکه روغن پالم داره رو میدونم دیگه چه ضراریی داره؟ عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار
بیشونم عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 نه باو مافله ای مخریمپدرو تو نمایندگی توضیع نودل تو یراز کار میکردالانم حداقل خیلی کم هفته ای ۲تا میخوریم😁این هفته نخورپم خیلژ دلم کشیدههههه🙁🙁 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
_666savage مدیر استارتر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 1876 اینکه روغن پالم داره رو میدونم دیگه چه ضراریی داره؟ میگن با ات اشغال درستش میکنن😐 خودم رو خیلی دوست دارم🌼
faezeh_8083 عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 516 وایی من اصن دوس ندارم امروز بعد ظهر خوردم هنوز مزش تو ذهنمه دلم میخاد عق بزنم
_666savage مدیر استارتر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 1876 نه باو مافله ای مخریم پدرو تو نمایندگی توضیع نودل تو یراز کار میکرد الانم حداقل خیلی کم هفته ای ۲ت ... میدونی بابات واس کدوم مارکش کار میکرده؟ خودم رو خیلی دوست دارم🌼
بیشونم عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 ماهم عصاره های مختلف و ادویه جات میزنیم خوسمزه تر میشه کلی چیزنیز میتونی بزنی که خوشمزهتر بشه من سادع دیگه نمیخورم مزه خمیر میده وای طعم باربیکیو شو خیییلی دوس دارمبهش کره میزنم قارچ میزنم رب گوجه میزنم اویشن و... مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
_666savage مدیر استارتر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 1876 ماهم عصاره های مختلف و ادویه جات میزنیم خوسمزه تر میشه کلی چیزنیز میتونی بزنی که خوشمزهتر بشه من ساد ... دقیقا منم باربیکیو دوسدارم خودم رو خیلی دوست دارم🌼
بیشونم عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 میدونی بابات واس کدوم مارکش کار میکرده؟ شرکت الیت خب پدر من برای الیت«نودل و سوپ های اماده»و کوپا«ویفر ادامس و بیسکوییت»کار میکرد البته مایع زد عفونی و لوازم ارایش هم داشت مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
tooska عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 27544 میگن با ات اشغال درستش میکنن😐 یعنی چیا من مارک خارجی میگیرم مارک یام یام اگه یه بار خارجیشو بخوری می بینی داخلیاش مزه نداره علاوه بر چاشنیش یه سسم کنارش میزارن 😋 عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار
بیشونم عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 میگن با ات اشغال درستش میکنن😐 نه عاموات اشغال چیه مگه کالباسه با گوشت گربه درس کنن مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
عاشق_جانی_دپ عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 1170 وایی من اصن دوس ندارم امروز بعد ظهر خوردم هنوز مزش تو ذهنمه دلم میخاد عق بزنم دقیقا منم یکبار خوردم حالت تهوع شدید گرفتم داشتم میمردم اصلا یک عدد عاشقِ جانی دپ هستم🤤♥️JD♥️