2777
2789
عنوان

قضاوت کنید

167 بازدید | 28 پست

امروز میخاستیم بریم بیرون  بعد توراه یه کوچه تنگی بود از اونجا گذر میکردیم بعد فامیلمون گفت بچما بکش  کنار ماشین رد میخاد بشه  منم بزور نگهش داشتم واینمیساد  اونم با کالسکه و اون یکی بچه ش اونور کوچه بعد ماشین اومد با سرعت رد بشه نذاشت ما خودمونا جمع تر کنیم بعد تند بره   اینه اش خرد تو کمرم و نزدیک بود ماشین بره رو پام که ماشینشا خاموش کرد  

آخ جوووون بالاخره میتونم قضاوتتون کنمممم🐴🐴🐴🐴

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط تعداد بچه های خانمه 😑

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

تواین کرونایی کجا میرفتین😒

آخیش قضاوت کردم 😚

اون مرده با صدای بلند  دراومده به من میگه یه جور وایسید ما بتونیم رد شیم همه جارو گرفتید گفتم من جا ندارم برم شما مثله ادم برو وقتی میبینی بچه هست و جا نیست  ن اینکه تند رد بشی تزدیک بود پام له بشه بعد پشت سرمون چندتا اشنا بودن  من خیلی خجالت کشیدم از اینکه دهن به دهن مرده گداشتم جلوی اشنایات  اون فامیلمون دراومده میگه چرا جوابشا داری گفتم چون داره داد میزنه سرم و حق با منه خلاصه خجالت کشیدم و کلی عصبانی شدم بنطرتون مقصر من بودم و اینکه بقیه چی فک میکنن طرزه فکرشون مهم نیست اینکه برن و پشت سرم یه جور دیگه بگن و بگن اره دختره فلانه و دهن به دهن میزاره و... 

فقط تعداد بچه های خانمه 😑

هه نمیتونست بچشا جمع کنه خدا شاهده بچشا چندبار کشیدم اونور از بس لجبازا سرتقه مثلا کالکسه اورده بود بشینه توش صدمتر جلو تر میرفت بچه