2777
2789
عنوان

قضاوت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 28 پست
اخه شعور نداره وقتی جا نیست حرف نزنه و تند نره پام نزدیک بره زیره لاستیک بنطرتدن اشتباه کردم جواب دا ...

نه 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال  حرص نخور  شده دیگه  ولی راننده ناشی بوده

اصلا مهم نیست میدونی حرصم از کجاست از اینکه بگن وای دختره داشت دهن به دهن این میزاشت و پشتم صفحه بزارن آبروما ببرن اخه اشناهاه دهن لق و چهل کلاغا چهارتام میزاره روش  😔

اصلا مهم نیست میدونی حرصم از کجاست از اینکه بگن وای دختره داشت دهن به دهن این میزاشت و پشتم صفحه بزا ...

عزیزم این چه فکریه 

دهن به دهن و ....

بیخیال بابا

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
عزیزم این چه فکریه  دهن به دهن و .... بیخیال بابا

اخه نمیشناسیشون که تازه خوشحال شدن و میخندیدن یعد میرن میگن میگن سلیطه اس و هزارتا چیز دیگه میشناسمشون که میگم 😕

اخه نمیشناسیشون که تازه خوشحال شدن و میخندیدن یعد میرن میگن میگن سلیطه اس و هزارتا چیز دیگه میشناسمش ...

بزار بخندن و تا ابد بیشعور بمونن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2      

@نی_نی_یار_شب   

@نی_نی_یار_شب    

@نی_نی_یار_3    

@نی_نی_یار_5    

س‍لام خسته نباشید میشه این تاپیکا حدف کنید چون آشنا دارم و اینجامعرفی کرده دوست ندارم شناسایی بشم ممنونم 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

[QUOTE=197860510]مرسی فقط از اینکه نامم بد نره میترسم چهارتا خاستگارام اگه بخان بیان این عفریته های خ

اوووف لعنت به این ادما

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
[QUOTE=197860510]مرسی فقط از اینکه نامم بد نره میترسم چهارتا خاستگارام اگه بخان بیان این عفریته های ...

آره واقعا وگرنه باور کن من به قضاوت و طرز فکر مردم کاری ندارن هرجور باشی یه حرفی دارن واسه گفتن ولی گفتم امروز شاید یکم رفتارم تند بود اونم حق داشتم  ولی اونا جوره دیگه ای برداشت میکنن و میرن به همه میگن ده تاهم میزارن روش ادم اینطوری خداکنه دور هیچکسی نباشه ضربه زن و هوچی

آره واقعا وگرنه باور کن من به قضاوت و طرز فکر مردم کاری ندارن هرجور باشی یه حرفی دارن واسه گفتن ولی ...

اصلا از طرف این ادمایی ک میگی اینطوری ان خواستگار نپذیر