2821
2789

اسی منتظرم تا ۱۲ شب نت دارم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فدااای تو خانومی ،به به آدم کیف میکنه ،این همهه خانوم خوش انرژی میبینه، ان شاءالله از نفس حق شما خوب ...

قربونت عزیزممم 

من مطمئنم حتما تگم میکنی تا آخر تابستون😍😍😍😍 

من به هرکی گفتم باردار میشی شده داخل همین سایت لالایی که هیچی عروسیش هم میبینی 

ایران من الهی ظالم دست از سر تو بردارد میگن صبر خدا 40 ساله این ظلم از 40 سال گذشت

اسمم هم مریمه اتفاقا🤩

شوخی 😍 من خودم هرچی از حضرت زهرا بخام میده فکر کنم واسه اسممه تو هم از حضرت مریم بخواه😍😍

ایران من الهی ظالم دست از سر تو بردارد میگن صبر خدا 40 ساله این ظلم از 40 سال گذشت

شوخی 😍 من خودم هرچی از حضرت زهرا بخام میده فکر کنم واسه اسممه تو هم از حضرت مریم بخواه😍😍

من‌ ازدواجمو از کی بخام همه حس ششما‌گفتن امسال نیست اسمم عاطفس ماه دیگه مرداد میرم توی ۳۲ سال☹

.
قربونت عزیزممم  من مطمئنم حتما تگم میکنی تا آخر تابستون😍😍😍😍  من به هرکی گفتم باردار ...

عزیزم‌ برای منم دعاکن‌مادربشم..هشت سال منتظرم یکبار ای یو ای ناموفق داشتم یکبارم انتقال جنین اولم برام‌نگرفت..شهریور ماه اگرخدا بخواد میرم برای انتقال جنین دومم.دعام کنید‌توروخدا

خدایا به امیدی تو...برای حاجت دلم دعاکنید 💙

من‌ ازدواجمو از کی بخام همه حس ششما‌گفتن امسال نیست اسمم عاطفس ماه دیگه مرداد میرم توی ۳۲ سال☹

حس ششم از طرف خدا اومده  

من بهت میگم تو خیلی خیلی خوشبخت میشی جوری که بجز صورتت دلت هم بخنده فقط به خدا توکل کن و از خودش بخواه 🥰❤️ 

با قانون جذب و شکر گذاری و توکل به خدا برو جلو چرا انقدر بی تابی

عزیزم‌ برای منم دعاکن‌مادربشم..هشت سال منتظرم یکبار ای یو ای ناموفق داشتم یکبارم انتقال جنین اولم بر ...

حتماااااا گلی حتماااا تو هم منو تگ کنیا یادت نره خوشحال میشم ببینم به حاجت هاتون رسیدین  تو مادر میشی چون لایق مادر شدنی 😍😍❤️❤️😍 فقط یادت نره نیت کن بچه هرچی شد اسم یکی از امام ها رو بزاری هر وقت خواستی بری برای انتقال تاپیک بزن منم تگ کن انرژی مثبت بفرستیم🥰🥰🤩🤩

حتماااااا گلی حتماااا تو هم منو تگ کنیا یادت نره خوشحال میشم ببینم به حاجت هاتون رسیدین  ...

بیمه‌اهل بیت هستن بچه هامم..فقط زودی ییان‌دلم‌رفته‌بخداااا..دلم شکسته...ای خداا..خیلی راه سختیه..ماه‌بعد هم‌عمل دارم چون‌پولیپ دارم باید درش بیارم...امیدم به خدا و ائمه

خدایا به امیدی تو...برای حاجت دلم دعاکنید 💙

حس ششم از طرف خدا اومده   من بهت میگم تو خیلی خیلی خوشبخت میشی جوری که بجز صورتت دلت هم بخنده ...

بابا ده ساله منتظرم چقد صبر کنم ۳۲ سالم شد ینی کی عروس میشم😔 خاستگار خوبم اومد جور نشد قبل از عید رفت جای دیگه عقد کرد 

.
بیمه‌اهل بیت هستن بچه هامم..فقط زودی ییان‌دلم‌رفته‌بخداااا..دلم شکسته...ای خداا..خیلی راه سختیه..ماه ...

من بهت میگم باردار میشی و تمام غصه رو بریز دور انرژی منفی و دور کن 😍🤩😍🤩😍

بابا ده ساله منتظرم چقد صبر کنم ۳۲ سالم شد ینی کی عروس میشم😔 خاستگار خوبم اومد جور نشد قبل از عید ر ...

چون از اون بهتر قرار سر راحت قرار بگیره 😍🤩🥰 غم به دلت راه نده