2821
2789

سلام عزیزم میشه برای منم بگیرید اسمم فاطمه هست ببینید کی ازدواج میکنم ممنونم منم براتون صلوات فرستادم لطفا خواهش میکنم 

دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س» 

اسی جان خدا خیرت بده یه فال شمع واسه من بگیر اسمم عاطفه مرداد که ماه دیگس میرم توی ۳۲ سال. چادری و لاغرم قدم ۱۶۵ .دیگه مشخصات دادم کامل🥲😁☹ قبل از عید خاستگاریم سر مهریه بهم خورد با همسایمون که همسنمم بود

.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوست عزیزم چند بار ازت سوال پرسیدم اما جواب ندادید میشه برای منم بگیرید ببینید کی عقد میکنم اسمم فاطمه هست ممنونم منم براتون صلوات فرستادم

دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س» 

اسییییی جان خدا خیرت بده یه فال شمع واسه من بگیر اسمم عاطفه مرداد که ماه دیگس میرم توی ۳۲ سال. چادری و لاغرم قدم ۱۶۵ .دیگه مشخصات دادم کامل🥲😁☹ قبل از عید خاستگاریم سر مهریه بهم خورد با همسایمون که همسنمم بود

.

بهترین نوع گره گشایی و ازدواج   فرکانس اعداد و ارتعاشات اجرام اسمانیه  یک نفر هست بنام مایا. که کارش رد خور نداره خیلی  راست میگه بعدم راهکار میده چطور انجام بدی مشکلت حل بشه خیلی از دوستانم پیشش انجام دادم.   کد تخصصی زندگیتو میگه. محشره. کلی از گره های زندگی آدم باز میشه. شماره مایا ۰۹۳۶۲۰۵۵۷۵۴ بچه ها امتحان کنید معجزه کاینات رو ببینید