2821
2789

اسی رفتی؟ همه رو گفتی جز مال من. مال من اولا بووود

پست من خار داره اسی؟ 😆فال منم بگیر 😢😢😢

امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اون‌یکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو باردار میشی باردار شدی منو تگ کن بگو دیدی گفتی باردار میشم  سوره مریم بخون

فدااای تو خانومی ،به به آدم کیف میکنه ،این همهه خانوم خوش انرژی میبینه، ان شاءالله از نفس حق شما خوبان و دعای شما بزرگواران منم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم ،منم برای بچه م لالایی بخونم 😊

کاربری قبلی ترکید 😂 🙏اللّهم عَجّل الولیک الفَرَج🙏
تورو خداااا؟😀 عزیزززم نفست حق باشه ان شاءالله ، آخه شش سال شده دیگه ناامید شدم ، همه میگن میشی ،پس ...

خدا بزرگه 

الان دخترا تازه چهل ازدواج میکنن، نگران نباش 😍😍 یه گل دختر یا قند عسل کلا پسر بیارید 😊😊انشاالله جدم نظر کنه بهتون 

خدا بزرگه  الان دخترا تازه چهل ازدواج میکنن، نگران نباش 😍😍 یه گل دختر یا قند عسل کلا پسر بیا ...

قربووون جدت بشم ،من که به اهل بیت و خاندان و نسلشون خیلی معتقدم ، عزیزم به نیتم چندتا صلوات بفرست ، ان شاءالله تا آخر تابستون جواب بگیرم ،خیییلی محبت میکنی مریمو فراموش نکن

تورو خداااا؟😀 عزیزززم نفست حق باشه ان شاءالله ، آخه شش سال شده دیگه ناامید شدم ، همه میگن میشی ،پس ...

ازدواج منم میشه بگی اسمم عاطفه مرداد که ماه دیگس میرم توی ۳۲ سال چادری و لاغرم قد ۱۶۵ قبل از عید خاستگاریم سر مهریه بهم خورد 

.
قربووون جدت بشم ،من که به اهل بیت و خاندان و نسلشون خیلی معتقدم ، عزیزم به نیتم چندتا صلوات بفرست ، ...

حتمااا عزیزمممم😍😍😍😊 چل سوره مریم بردارید 

ایشالا دلتون شاد بشه 🙏🙏🙏🙏😘🌹

حتمااا عزیزمممم😍😍😍😊 چل سوره مریم بردارید  ایشالا دلتون شاد بشه 🙏🙏🙏🙏😘🌹

رو چشمم ، فدات خوشگلم ، یعنی میشه یه روز بیام اینجا تاپیک بزنم ، ذوق کنممم از خوشحاالی بگم دوقلو باردارمممم😂