یعنی هر پنج شبش ماه میبینمش خونشون دیر ب دیر میرم بچه اش هر روز میاد خونه مون شیطون هر موقع برم پیشش دست پر میرم پول پس انداز داشته باشم براشون خرید میکنم از خوردنی بگیر تا پوشیدنی تا پول برا بچه هاش مامانم هم برا دخترش طلا میخره برا خودش یادمه ی مدل کمد مد بود مامانم براش خرید یا لباس یا پارچه میخره براش لباس و کفش و اینا اکثرا مامانم میخره از عطر و ادکلن میگیره هرچی ظرف ظروف تو خونه آشه مامانم خریده کادو عروسیش طلا بود برا زایمان من هیچی نیاورد ولی همش پشت سر ما حرف میزنه یا حرف درست میکنه انکار قهره بچه اش میگه عمه مامان ب شما فلان لقب رو داده یا ب مامان بزرگ اینو گفته اونم نمیگه نگفتم فقط بچه رو کتک میزنه جایی بریم میگه خواهر شوهرام همش در حال گردش آن......
زن دادش منم واقعا نوبره هر چی محبت به این نوع از بشر اشتباهه خیلی بهمون تهمت زد خیلی اذیت کرد ما که اصلا رفت و آمد نداریم.شما هم زیادی خوبین.وقتی خیلی خوبید وقتی آدم ها خیلی خوب باشند دیده نمیشند مثل شیشه شفات که دیده نمیشه خلاصه کاری به کارشون نداشته باشین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پیش داداشم میگه هرجا میری بچه رو ببر تا کتک نخوره چون فامیل داداشم میگه بخاطر باباش هیچی نمیگم خانوا ...
پس واسه چی نگهش داشته داداشتون؟کارهای دیگش به کنار مادر خوبی ام که نیست
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
اون تازه میگه مامانت چرا بچه هامو نگه نمیداره با این همه کار
ببینین پررو شده اولا داداشتون مقصره که انگار بچش براش مهم نیست زیر دست این مادر روانی کتک بخوره بعدشم اگه پدر و بچه همش پیش شما هستن پس اصولا فلسفه ازدواج برادرتون چی بوده؟؟شما با این کارها دارید بهش باج میدین نمیدونم چرا و مشخص همنکردید چرا شاید برادرتون از لحاظ مالی تحت سیطره زنش و خونوادشه
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
مامانم میگه خدا ب شما داده پسرم یکیه من طلا داشتم بیشترشو فروختم ولی خودمونم میگیم بزار برای دا ...
کاش مامانتون برای خودش خرج کنه تا اینکه بده به کسی که قدر نمیدونه حداقل واسه بچش نگه داره
یه ضرب المثل هست میگه تا آدم خودش خم نشه کسی نمیتونه سوارش بشه....شما چرا اجازه میدی اینقدر ازت سواستفاده کنن...پول زحمت کشیده ی شوهرتو جمع میکنی میبری خونه ی یه ادم نمک نشناس خرج میکنی؟؟؟اولش زن دادشتون بود دوسش داشتین محبت میکردی ولی الان که بعد از چند سال شناختیش چرا همین روند رو ادامه میدی؟قطع کن محبت به ادم بی چشم و رو رو...یه سلام و علیک و احترام زن داداش بودن کافیه براش.اینقدر ریخت و پاش نکن.