2777
2789
عنوان

زن داداشم…

491 بازدید | 31 پست

یعنی هر پنج شبش ماه میبینمش خونشون دیر ب دیر میرم بچه اش هر روز میاد خونه مون شیطون هر موقع برم پیشش دست پر میرم پول پس انداز داشته باشم براشون خرید میکنم از خوردنی بگیر تا پوشیدنی تا پول برا بچه هاش مامانم هم برا دخترش طلا میخره برا خودش یادمه ی مدل کمد مد بود مامانم براش خرید یا لباس یا پارچه میخره براش لباس  و کفش و اینا اکثرا مامانم میخره از عطر و ادکلن میگیره هرچی ظرف ظروف تو خونه آشه مامانم خریده کادو عروسیش طلا بود برا زایمان من هیچی نیاورد  ولی همش پشت سر ما حرف میزنه  یا حرف درست میکنه انکار قهره بچه اش میگه عمه مامان ب شما فلان لقب رو داده یا ب مامان بزرگ اینو گفته اونم نمیگه نگفتم فقط بچه رو کتک میزنه  جایی بریم میگه خواهر شوهرام همش در حال گردش آن......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم یه دونه از این گوشت تلخا داریم ولی به خاطر زندگیشون دهنمونو بستیم

هزار جور کارای دیگه هم میکنه یعنی پروندش کاملا سیاه ولی باز بی خود و بی جهت پشت سرمون حرف میزنه

خدا ازش نگذره

بی مادر بزرگ شده عقده ای کینه ای خدا ازش نگذره

خدا یا ممنونم به خاطر همه چی    🌸🍃
کلا ساکتیم  تو محل مون همه میگن واقعا هیچکی اینجوری نیست

دیگه بهش محبت نکنید داداشتون خودش نمیتونه از خودش دفاع کنه؟کلا فک کنید نیست وجود نداره ولی بچه رو اگه‌کتک میزنه به داداشتون بگید ببرتش روانپزشک 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
خوشبحال عروستون حالا مادرشوهر من عید نوروز یک هزاری هم نداد ولی مهم نیس

مامانم یکم طلای دیگه داره میگه مال داداشتونه  ولی گفتیم حدااقل برا الان نگه دار برای پیری تون خدا حفظتون کنه بعد اون چشم

خوشبحال عروستون حالا مادرشوهر من عید نوروز یک هزاری هم نداد ولی مهم نیس

شاید خیلی عجیب باشه ولی مادرشوهر من حتی یه روسری تا حالا برای من نگرفته،،هیییییییچچچچچییییی

ولی من هرسال روز مادر و پدر براشون هدیه میگیرم 

مامانم یکم طلای دیگه داره میگه مال داداشتونه  ولی گفتیم حدااقل برا الان نگه دار برای پیری تون خ ...

وا چرا مامانتون به شماها نمیده؟؟؟!!!

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
دیگه بهش محبت نکنید داداشتون خودش نمیتونه از خودش دفاع کنه؟کلا فک کنید نیست وجود نداره ولی بچه رو اگ ...

پیش داداشم میگه هرجا میری بچه رو ببر تا کتک نخوره چون فامیل داداشم میگه بخاطر باباش هیچی نمیگم خانوادگی همینن