چوساکا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 7693 عنوان چرا احساس میکنم بینیم با چسب قشنگتره؟! 593 بازدید | 11 پست یه بار برا دفعه ی اول بدون چسب بینیمو دیدم خیلی زشت شده بودم ولی وقتی چسب میزنم قشنگتره چسب حالت میده به بینی؟که اینطور دیده میشه؟🤔😐 اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨 1400/04/15 | 11:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fataneeee عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 1028 کو یه قانونی هست که میگه :هـمـیشـه ی جـوری زنـدگـی کـن کـه اگـه رفـتـی جــلـوی آیـنـه روت بـشـه بـه چـشـمـای خـودت نـگـاه کنی
عسسسسسسسسسسسسسلللللل عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 2481 تا عکستو نبینیم آروم نمیگیگیریم😂😂😂😂😐😐😐 به خاطر دلایلی به زودی لغو کاربری میزنم🙂ولی به محض اینکه لغو کاربری زدم دوباره عضو میشم😁دوستتون دارم🙂❤
leyli_joon عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 3812 اره منم بینیم با چسب قشنگهاز روبرو باریک ترهاز نیم رخ هم سربالامتنها وقتی چسبو درمیارم پف میکنه دماغم
چوساکا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 7693 اره منم بینیم با چسب قشنگه از روبرو باریک تره از نیم رخ هم سربالا متنها وقتی چسبو درمیارم پف میکن ... ممکنه مثل حالتی که با چسبه بدون چسبم قشنگ بشه بعدا؟؟؟ اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
leyli_joon عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 3812 ممکنه مثل حالتی که با چسبه بدون چسبم قشنگ بشه بعدا؟؟؟ یعنی منظورت ابنه بعد از یه مدت چسب حالت بده به بینیتاره به من گفتن بعد ۸ ماه الی یکسال همون حالت رو میگیرهمن یه ماه و نیمه استفاده میکنم حالا مرتب هم استفاده نکردم ولی دماغم سربالا شده
چوساکا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 7693 یعنی منظورت ابنه بعد از یه مدت چسب حالت بده به بینیت اره به من گفتن بعد ۸ ماه الی یکسال همون حالت ر ... شما کی عمل کردید ماساژم میدین؟ماساژ تاثیر داره؟ اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
leyli_joon عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 3812 شما کی عمل کردید ماساژم میدین؟ماساژ تاثیر داره؟ مال من عمل نیس لیفت نخ کردم من دوماه پیش از همون موقع چسب لیفت میزنم بی رنگه خودشم از روش ارایش میکنم اصلا معلوم نیس چسبش
sbsbsbsb عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 24 یعنی منظورت ابنه بعد از یه مدت چسب حالت بده به بینیت اره به من گفتن بعد ۸ ماه الی یکسال همون حالت ر ... عمل کردی؟
لازانیا_پنیری عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 789 عزیزم بینیت به زیبایی با چسب شد؟ منم با چسب خوبم بذون چسب اصلا روم تمیشه برم بیرونخیلی ناراحتم خیلیقیافم بدون چسب خیلی زشته شما خوب شدی؟