2777
2789
عنوان

ینی کروناس؟

93 بازدید | 21 پست

من نفس تنگی شدید گرفتم بدن دردم گلوم چرکیه حالت تهوع دارم هرکاری کردم بالا نیاوردم الان یزره حس سردرد دارم بچه ها اگه کروناعه بگید چیکار کنم خودمم مطمعن نیستم اخه سردرگمم موندم چیکار کنم عصری یکم اویشن دم کردم خوردم الانم قرص استامینوفن خوردم چیکار کنم من؟💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به احتمال زياد اره چون ميگن الان علايمش مثل سرما خوردگيه😔

ببين كندر عاليه دم كن هرروز تلخه اما ريه رو پاك ميكنه دمنوش زنجبيل و دارچين خوبه ويتامين سيو دي و زينك مصرف كن

سوپ و غذاهاي مقوي اب هويج و اب سيب اينا عالين خودتم قرنطينه كن چون سرايتش خيلي شديد هست ان شاالله زودي خوب ميشي🙏🏻

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
به احتمال زياد اره چون ميگن الان علايمش مثل سرما خوردگيه😔 ببين كندر عاليه دم كن هرروز تلخه اما ريه ...

اینا همه ک میگی رو ینفر میخاد مراقبم باشه من حال ندارم پاشم بزور راه میرم هی دارم بدتر میشم هیچکیم نیس مراقبم باشه خودمم و خودم💔

باید برید تست بدی که سریع اگه خدانکرده کرونا ی درمان شروع کنی هرچه زودتر بفهمی سریع خوب میشی من دیر ...

نمیدونم بخدا.هیچکی نمیبره منو گفتم ک اگ کرونا باشه منو ببرین دکتر گفتن نمیبریم اونجا خودمون مریض میشیم محیط الودست بخدا خودم موندم و خدای خودم💔 تو اوج نوجوونی واس هیچکی مهم نیستم