2821
2789
عنوان

ینی کروناس؟

92 بازدید | 21 پست

من نفس تنگی شدید گرفتم بدن دردم گلوم چرکیه حالت تهوع دارم هرکاری کردم بالا نیاوردم الان یزره حس سردرد دارم بچه ها اگه کروناعه بگید چیکار کنم خودمم مطمعن نیستم اخه سردرگمم موندم چیکار کنم عصری یکم اویشن دم کردم خوردم الانم قرص استامینوفن خوردم چیکار کنم من؟💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به احتمال زياد اره چون ميگن الان علايمش مثل سرما خوردگيه😔

ببين كندر عاليه دم كن هرروز تلخه اما ريه رو پاك ميكنه دمنوش زنجبيل و دارچين خوبه ويتامين سيو دي و زينك مصرف كن

سوپ و غذاهاي مقوي اب هويج و اب سيب اينا عالين خودتم قرنطينه كن چون سرايتش خيلي شديد هست ان شاالله زودي خوب ميشي🙏🏻

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
به احتمال زياد اره چون ميگن الان علايمش مثل سرما خوردگيه😔 ببين كندر عاليه دم كن هرروز تلخه اما ريه ...

اینا همه ک میگی رو ینفر میخاد مراقبم باشه من حال ندارم پاشم بزور راه میرم هی دارم بدتر میشم هیچکیم نیس مراقبم باشه خودمم و خودم💔

باید برید تست بدی که سریع اگه خدانکرده کرونا ی درمان شروع کنی هرچه زودتر بفهمی سریع خوب میشی من دیر ...

نمیدونم بخدا.هیچکی نمیبره منو گفتم ک اگ کرونا باشه منو ببرین دکتر گفتن نمیبریم اونجا خودمون مریض میشیم محیط الودست بخدا خودم موندم و خدای خودم💔 تو اوج نوجوونی واس هیچکی مهم نیستم