2777
2789
عنوان

ینی کروناس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 21 پست
اینا همه ک میگی رو ینفر میخاد مراقبم باشه من حال ندارم پاشم بزور راه میرم هی دارم بدتر میشم هیچکیم ن ...

عزيزم ميفهمم خيلي سخته اما بايد به خودت برسي ليست بنويس بده يكي برات تهيه كنه حتما بايد بدنتو تقويت كني🌹

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
وااای من خیلی لرز داشتم همش فکر  میکردم. جلو کولر بدنم سرما  زده شده .....‌باورت میش ...

من الان ا جلو کولر پاشدم نفسم کلن رفت رفتم ی اتاق دیگه هم سردمه هم دارم اتیش میگیرم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم بخدا.هیچکی نمیبره منو گفتم ک اگ کرونا باشه منو ببرین دکتر گفتن نمیبریم اونجا خودمون مریض میش ...

برو مرکز بهداشت دربست بگیر برو بیا.....تست فوری ۵ دقیقه بهت میگن .... فعلا اویشن بخور با گلاب .قرص جوشان ....که اگه کرونای به ریه نزنه .....من شوهرم بردم ارمایش .تو ببمارستان همراه م بود همش ولی  خدااااارا شکر نگرفت ......مگه قرار هرکی ببر بیاره میگیره  بگو دک در وایسین نیایی داخل

عزيزم ميفهمم خيلي سخته اما بايد به خودت برسي ليست بنويس بده يكي برات تهيه كنه حتما بايد بدنتو تقويت ...

من لیستم بنویسم هیچکی مهم نیس براش همین اویشن و قرصو بزور خوردم تو معدم انگار اسید ریختن ی اشتباهی کردم فست فود خوردم بدتر شدم

من لیستم بنویسم هیچکی مهم نیس براش همین اویشن و قرصو بزور خوردم تو معدم انگار اسید ریختن ی اشتباهی ک ...

گلم دلم نمیاد بترسونمت ولی  علا یم کرونا داری حتما برو تست بدهذ...اکسیژن خونت چک کن