2777
2789

مائده جان خواهر عزیزم سالروز زمینی شدنت مبارک ...

امضای خدا پای تمام آرزوهات تولدت مبارک آبجی مائده قشنگم. @مائده6525221 ‍ 

امروز خورشید

شادمانه‏ ترین طلوعش را خواهد کرد

و دنیا رنگ دیگری خواهد گرفت

و قلب ها

به مناسبت آمدنت خوشامد خواهند گفت

تولدت مبارک💓🎊🎉🎈💚🎁💐🍃🌹💎

یک دنیا شادی

هزار هزار کلمه محبت

صد عدد شمع روی کیک

و عمری دراز برایت آرزومندم

تولدت مبارک🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊

دوستان بزرگوارم لطفاً.... لطفاً. برای سلامتی و آرامش  @مائده6525221    جان یک حمد بخونید و یک دعا(آرزو) براش بفرستید، بی شک دریافتشون میکنه و حال دلش عالی میشه🙏💛💜🧡

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

دوستان بزرگوارم لطفاً.... لطفاً. برای سلامتی و آرامش  @مائده6525221      جان یک حمد بخونید و یک دعا(آرزو) براش بفرستید، بی شک دریافتشون میکنه و حال دلش عالی میشه🙏💛💜🧡

@اعتصامی

@فریماه111

@مهربانو10352

@مستانه69  

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه 

سلامتی و خوشبختی و طول عمر داشته باشه 

به به چه خواهر خوبی 

خدا شانس بده کاش منم یکیو داشتم 😉😘🤩😍

من که نه خواهر  نه برادر نه مادر نه خاله نه دایی نه بچه هبچی ندارم.یه شوهر بداخلاق بد دهن شکاک بدبین جای همه رو گرفته 🤣🤣🤣

ان شاالله  به هرچی دوس دارن برسن🤩

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)

دوستان بزرگوارم لطفاً.... لطفاً. برای سلامتی و آرامش مائده6525221      جان یک حمد بخونید و یک دعا(آرزو) براش بفرستید، بی شک دریافتشون میکنه و حال دلش عالی میشه🙏💛💜🧡

@شارررلوت  

@دخترلاکچری20

@دخی_شیطون

@باران1330

@shadi252  

سلام آبجی جونم 

وای خیلی ممنونم عزیزم از تاپیک قشنگت 😍😍😍

بی نهایت لطف کردی عزیزم 🙏🙏🙏

دوستت دارم مهربونم ❤️❤️❤️

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

دوستان بزرگوارم لطفاً.... لطفاً. برای سلامتی و آرامش مائده6525221      جان یک حمد بخونید و یک دعا(آرزو) براش بفرستید، بی شک دریافتشون میکنه و حال دلش عالی میشه🙏💛💜🧡

@هدوءبیکران

@کاکتوس1234

@دوست_داری_کی_باشم

@dokhtareporteqali

@_emily_  

دوستان بزرگوارم لطفاً.... لطفاً. برای سلامتی و آرامش   @مائده6525221       جان ی ...

خدتبه سرشاهده ف. کردم منومیگی اخه اسم منم مائده س فک گردم منومیگی😂گفتم این کیه جامونده ازتولدم من تولدم گذشته خیلی وقت پیش که😂😂😂

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
خدتبه سرشاهده ف. کردم منومیگی اخه اسم منم مائده س فک گردم منومیگی😂گفتم این کیه جامونده ازتولدم من ت ...

من قربونت بشم عزیزدلم.... من شرمندتم... اگر میدونستم حتما انجام وظیفه میکردم... الهی همیشه سرحال باشی و به آرزوهای قشنگت برسی مائده جان💜🎀💓💕💓💕