ayda2sal مدیر استارتر عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1230 عنوان شوهر رو مخ 853 بازدید | 37 پست بچه ها چرا بعضی وقتا ما زن ها انقدر راحت شوهرامون میبخشیم چرا یکی مثل من نمیتونه خوب طرفشو جزه جیگر بده من چرا انقدر زود بخش هستم. من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘 1400/04/13 | 21:52 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ayda2sal مدیر استارتر عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1230 شماها هم همگی مث من زودی میبخشین واقعا از بس ساده ایم من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
ayda2sal مدیر استارتر عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1230 منو شوهرم با رفتارای مزخرفش میکشه من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
ayda2sal مدیر استارتر عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1230 بعد هم مثل شاسگول ها در جا میبخشمش من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
first___lady عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 12734 چون پشتمون گرم نیست من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
ayda2sal مدیر استارتر عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1230 چون پشتمون گرم نیست اینو که واقعا راست گفتی من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
ayda2sal مدیر استارتر عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1230 چون احساسی هستیم و حوصله حاشیه زندگیو نداریم اینم نظر خوبیه من واقعا بعد دعوا حوصله لجبازی ندارم شاید دلیلش اینه که زودم میبخشم من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
بهیییی عضویت: 1399/09/28 تعداد پست: 2141 اینم نظر خوبیه من واقعا بعد دعوا حوصله لجبازی ندارم شاید دلیلش اینه که زودم میبخشم آره منم همینجورم
ayda2sal مدیر استارتر عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1230 آره منم همینجورم من بعد هر دعوا فقط تو دلم فوش میکشمش من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
ayda2sal مدیر استارتر عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1230 نمیدونم چرا باز هربار که دعوا میکنیم میزنه از خونه بیرون تا برگرده خونه از هزار جا درد و مرضش میزنه بالا مثلا چجوری خب بگم من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
بهیییی عضویت: 1399/09/28 تعداد پست: 2141 من بعد هر دعوا فقط تو دلم فوش میکشمش منم میگم میرم ولی نمیدونم چرا پاهام سست میشه بعدشم کوتاه میام😢😢