گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
من که شوهرم همیشه به غلط کردن میفته اگه بخوام برم و بستگی به کارش داره که ببخشمش یا نه. مثلا شده یک هفته اصلا بهش محل ندادم به خاطر یه رفتاری که جلوی خانوادش کرد. هرچی هم گل میخرید همونجا مینداختم تو سطل آشغال باز دوباره میخرید😂 تا برام یه خرج سنگین کرد و قول داد دیگه این رفتارو نکنه خدا رو شکر دیگه هم تکرار نکرده هیچوقت.
منم مقل توام اگه اون مقصرباشه بازم من میرم معذرت خواهی باکلی گریه زاری خودم ارخودم حالم بهم میخوره
پس انتظار نداشته باش ارج و قرب داشته باشی پیشش خودت داری خودتو کوچیک میکنی پیشش بعد اونوقت چطور انتظار داری واست ارزش قائل باشه و خطاهای بزرگ نکنه تو زندگی؟
خب عزیزم خودتم عادت کردی زود ببخشی...چندبار که نبخشی یاد میگیری...مزه ام میده تازه(البته اگه بیاد من ...
واسه من که خیلی بیشتر از زمان عادی مزه میده خصوصا وقتی یه عالمه خرج میکنه که ببخشمش و جواب پیاماشو بدم. بعضی وقتا ناراحت میشم چون واقعا التماس میکنه تو پیاماش