2777
2789
عنوان

ماشین بخرم??

375 بازدید | 33 پست

سلام خانما اگه خدا بخواد میخوام یه رنو پی کی تمیز بخرم پولم به چیز دیگه ای نمیرسه چنتا پراید مدل پایین هم دیدم ولی خیلی خرج داشتن نابودبودن چاره ای ندارم خیلی ماشین دوستدارم،ازطرفی ماشین اولمه برای شروع فک میکنم خوب باشه تازه پی کی موتورش همون پرایده.اما خوب همش فک میکنم چطوری روم میشه سوار شم،توروخدا انرژی مثبت بدین،نظرتون راجب یه پی کی تمیز چیه?خیلی خیلی بی کلاسه??

پ ن پ خیلی لاکچریه🤣🤣

من سامی بیگی نیستم بگم هیچی نمیفهمم فقط میخوام باشی،،طوری میزنمت از وسط تاشی به موزایک بگی کاشی😑😑

پی کی؟گفتین رنو که...نه خیلی خوبه،مگه چشه

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پی کی؟گفتین رنو که...نه خیلی خوبه،مگه چشه

رنو پی کی گفتم گلم،رنو پی کی موتورش پرایده از رنو خیلی بهتره

من سامی بیگی نیستم بگم هیچی نمیفهمم فقط میخوام باشی،،طوری میزنمت از وسط تاشی به موزایک بگی کاشی😑😑
بنظرم یک پراید بخر یواش یواش بهش برس

همین نظرو داشتم خودم ولی پراید با پولی ک من دارم یا نیست یا انقدر خرج دارن که با ده تومنم درست نمیشن

رنو پی کی گفتم گلم،رنو پی کی موتورش پرایده از رنو خیلی بهتره

خب،خوبه دیگه

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜
نه خدایی اینجوری نگو  من خودم پیکان سوار شدم 😐😐😐 ولی خب الان دیگ ماشین و ارتقا دادیم

مرسی که نظر دادی عزیزم پس میخرمش