2777
2789
عنوان

کنکور کثیف

281 بازدید | 21 پست

سلام دوستان شنیدید سوالات کنکور لو رفته روز کنکور یکی از کانال های تلگرام که بیش از پنج هزار عضو داشته جواب ها رایگان گذاشته این یکی اش ب غیر از کسایی که میفروشن ب قیمت بالا و امسال توی مداد پاک کن دوربین نصب کرده بودن و برده بودن این هارو الان شنیدم و خیلی داغون شدم اشکم اومد حق نیست بقیه خودشون داغون کنن و استرس و افسردگی و کلی هزینه اونوقت ی عده مفت خور منفعت اش ببرن چرا انقد بی عدالتی چرا انقدر بچهای مردم اذیت میکن😭😭😭 خدا لعنتشون کنه نگذرین هیچکس صدامون نمیشنوه همه اشون دزد وعوضی هستن خدایا ازشون نگذر 😭😭

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فکر نکنم اگرم لو رفته باشه و خریده باشن اینجوری باشه

براب هر تست اختصاصی ۱.۳۰ دیقه وقت هست

تا بخوان اونجوری تقلب کنن ک کنکور تموم شده🤔

لطفا اگه عقاید مذهبی سیاسیتون شبیه من نیست ریپلایم نکنید. اگه هم من ریپلایتون کردم جواب ندین ، تو تاپیکام هم نیاید منم سعی میکنم اسماتون یادم بمونه و تو تاپیکاتون نیام.با تشکر

فکر نکنم اگرم لو رفته باشه و خریده باشن اینجوری باشه براب هر تست اختصاصی ۱.۳۰ دیقه وقت هست تا بخوا ...

من رفتم الان کانال تلگرام دیدم دقیقا ساعت هشت و نیم شروع کرده بودن کلید زنی لعنتیا

من رفتم الان کانال تلگرام دیدم دقیقا ساعت هشت و نیم شروع کرده بودن کلید زنی لعنتیا

اخی 

مگه کنکور ساعت چند شروع میشده

قضاوت میکنی مارا، قضاوت میشوی روزی ، مسوزان سینه ی مارا که روزی تو هم میسوزی