2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام خونه مجردی بگیرم

857 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها منو مامانم تنها باهم زندگی میکنیم ولی مامانم با رفتارش وحرفاش اعصابمو بهم میریزه نمیخوام بهش بی احترامی کنم.بهش میگم بره شهرمون پیش خواهروبرادراش منم بمونم اینجا خونه جدا بگیرم کار کنم..جلوی همه چه کسی خونمون بیاد چه جایی بریم با حرفاش ضایعم میکنه.تاکسی  رومیبنه اخلاقش عوض میشه.35 سالمه ادم تا یه سنی میتونه با خانوادش زندگی کنه.

حالا موندم چطوری خونه مجردی بگیرم.اصفهانم اگه کسی اشنا داره توروخدا بهم بگه

فقط خونه گرفتی مراقب محل باش و امنیتو اینا موفق باشی

بهار‌کوچک‌مَن!:)❤                                                                حامی‌ال‌جی‌بی‌تی🏳️‍🌈                                                              آخرش‌من‌تورو‌میکشم‌یا‌تو‌منو‌؟کنترل‌این‌جسم‌دست‌کیه‌؟    ای‌مترسک‌چشاتو‌واکن‌گندماتو‌دزدیدن!                                                   گاهی‌حق‌میگم:)                                                             

منم مجردی زندگی میکنم حتما باید با یه آقا بری برای رهن و اجاره خونه و در آخرم بگی دانشجویی و میخوای اونجا بمونی تا بهت خونه بدن خیلیا مخالفت میکنن ولی میشه جور کرد

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلش در مورد زندگی مجردی ت ایران مطالعه کن......رادیو مرز ی گفتگو با خانمای مستقل و مجرد انجام داده ...

خب چیکار کنم بخدا تا یه سال دیگه پیش مامانم باشم خودکشی میکنم.میدونم خونه مجردی مشکلات خودشو داره ولی بعد فکر میکنم میتونم به همه چی مسلط بشم

خب چیکار کنم بخدا تا یه سال دیگه پیش مامانم باشم خودکشی میکنم.میدونم خونه مجردی مشکلات خودشو داره ول ...

خب تو محله ای  ک میشناسنت خونه بگیر ..محله جدید اذیتت میکنن..سعی کن نزدیک مادرت خونه بگیری

وای همین مشکلو منم دارم🙄

میترسم برم خونه بگیرم پشیمون بشم وهزار مشکل دیگه که توایران هنوز خونه مجردی برا یه دختر جا نیفتاده.نمیدونم چیکار کنم.از یه طرف مامانم رو اعصابمه

میترسم برم خونه بگیرم پشیمون بشم وهزار مشکل دیگه که توایران هنوز خونه مجردی برا یه دختر جا نیفتاده.ن ...

برا خودتم که شده برو چون خودت اذیت میشی..بچه ام که نیستید از پس خودتون بر میآید!اگه با سایر مسائل مشکلی ندارید خو به صلاحِ خونه مجردی بگیری عزیزم 

خب چیکار کنم بخدا تا یه سال دیگه پیش مامانم باشم خودکشی میکنم.میدونم خونه مجردی مشکلات خودشو داره ول ...

من 42 سالمه و مجردم .. سال پیش یک خونه مجردی گرفتم ولی خالیه و تا حاله در جمع ده دقیقم نرفتم توش ... خب تنهایی چکار کنم؟

پسر هستم.