2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 122 پست
اصلا حرف حالیش نمیشه منو میزاره تو بلاتکلیفی

بزرگتر نداره این بشر؟ وقتی با خودش نمیشه حرف زد با یکی که ازش حرف شنوی داره صحبت کن.به هرحال مشکل کوچیکی نیست.توهم حقته خوشبخت باشی و کنار کسی که دوستت داره زندگی کنی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

درک میکنم سخته ولی زمان بهش بده یکم تمام تلاشتو بکن که بهتر شه رابطه تون اگه دیدی هیچ راهی نیست بنظر من جداشی بهتره

🍂تو وه ناو شار دلم یه قانون جدای دیری و ناو اعتقاداتم تو خود حکم خدای دیری🍂
۱۸ سالمه

سنتونم کمه ک اخه حیف واقعا مهرتو بذار اجرا این خودش هنوز تکلیفش با خودش مشخص نیست تو دوست داشتنش دودله هنوز فکر دختر قبلیست 

نفهمیدی عشق و جان منی .. جان ک چه گویم جهان منی .....نفهمیدی در دلم چ گذشت تو قرار دل بی قرار منی .....❤
بزرگتر نداره این بشر؟ وقتی با خودش نمیشه حرف زد با یکی که ازش حرف شنوی داره صحبت کن.به هرحال مشکل کو ...

خانوادش پشته منن خیلی نصیحتش میکنن ولی میگن وقتی نمیخادت ما نمیتونیم تو دلش جات بدیم

سنتونم کمه ک اخه حیف واقعا مهرتو بذار اجرا این خودش هنوز تکلیفش با خودش مشخص نیست تو دوست داشتنش دود ...

اره خیلی خاطراتشو تعریف میکنه واسم گریه میکنه. 

. .. 

اون طلاق نمیده میخاد روم فشار بیاره مهریمو ببخشم

خدا لعنت کنه اینجور آدما رو.یعنی اگه طلاقت بده میره با اون دختره ازدواج میکنه؟؟؟؟؟

بهتره بهش بگی برین مشاوره. البته خودت اول برو مشاوره و شرایطت رو بگو ..

از طرفی سعی کن عذاب وجدان بگیره. بهش بگو تو که یکی دیگه رو میخواستی چرا با احساسات من بازی کردی. خدا وکیلی چه آدمایی گیر میان

خدا لعنت کنه اینجور آدما رو.یعنی اگه طلاقت بده میره با اون دختره ازدواج میکنه؟؟؟؟؟ بهتره بهش بگی بر ...

بهش میگم میگه من برام مهم نیس دلت بشکنه یا نه

نه دختره ولش کرده شوهرم داره بخاطر اون منو اذیتم میکنه