شوهرم دوستم نداره خیلی حالم بده نمیدونم چیکار کنم سرده حتی میگه ب من دست نزن پیام نده زنگ نزن چون عاشق عشق قبلیشه میگه نمیتونم دوستت داشته باشم چیکارکنم.. سه ماهه خانه دارم
الان همه اولش پول میخان ندارم درامد ندارم بخاطر همین دارم زجر میکشم
وای وای وای امان امان از ما خانومایی که دستمون جلو مرد باید دراز باسه.من دخترم که به بلوغ فکری برسه قطعا بهش میگم اونی که نونتو میده یه روز آزادیتم میگیره پس فقط به این فکر کن دستت تو جیبت باشه بعد ازدواج کن.
عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تو نامزد داری مجبور شدم ک جدانشم هزار بار خیانتاشو دیدم شهر ما شهرکوچیکیه درسمو ول کردم پدر ندارم کس ...
به پدر داشتن نیست که خیلیا پدر دارن ولی پشتشون نیست.اینجوری با خودت فکر نکن که بی کس و کاری و هر بلایی بتونه سرت بیاره. یا بشین منطقی باهاش صحبت کن و مشکل زندگیتو حل کن یا تنبیهش کن که بفهمه زن گرفتن الکی نیست و تو بازیچه دستش نیستی
وای امان از دست این مردا،خوب میگفتی لعنتی فراموشش میکردی بعد میومدی که زندگیمو اینجوری نکنی،اون لیاقتش همون دخترست که با هزار نفره نه تو،میگفتی نمیرم خونه مادرم میخوام بمونم خونه خودم.