2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 122 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عشقش ولش کرده

احتمالا دوراشو زده برگشته... شوهرت تکلیفش با خودش مشخص نبود شمارو هم بدبخت کرده... 

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
به جهنم که ولش کرده.بهش بگو چرا تو رو اسیر کرده؟ از اول بهت گفته بود عشقی در کاره یا سرت کلاه رفته؟

تو نامزد داری مجبور شدم ک جدانشم هزار بار خیانتاشو دیدم شهر ما شهرکوچیکیه درسمو ول کردم پدر ندارم کسیو ندارم پشتم باشه

[QUOTE=197521032]بهش گفتم میگه فک کردم میتونم دوباره عاشق بشم ولی نشدم[/QUOTE عزیزم‌خودتو از این زندگی نجات بده نمیتونی یه عمر دست پا بزنی برای یه عشق یه طرفه.

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
بهش گفتم میگه فک کردم میتونم دوباره عاشق بشم ولی نشدم

عزیزم برو ی وکیل بگیر

همه اموالشو توقیف بزن

یکم طول میکشه ولی تنها راهه...بعد ازین که همه اموال توقیف خورد بدون اینکه خودش بفهمه....برو دادخاست طلاق بده اونوقت مجبور میشه هم طلاق بده عم مهریه بده

با ی وکیل در این باره مشورت کن خیلی خوب راهنماییت میکنن

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
عزیزم برو ی وکیل بگیر همه اموالشو توقیف بزن یکم طول میکشه ولی تنها راهه...بعد ازین که همه اموال تو ...

الان همه اولش پول میخان ندارم درامد ندارم بخاطر همین دارم زجر میکشم

اره

میدونی چیکار کنی به اندازه محبت کن فک نکنه وابستشی خودتو سرگرم کن بچه دار نشو فعلا بشین فکراتو بکن اگه بدرد زندگی نمیخوره الان بری بهتراز بعدا با ۲تابچه ان شالله رنگ آرامش ببینی 

میدونی چیکار کنی به اندازه محبت کن فک نکنه وابستشی خودتو سرگرم کن بچه دار نشو فعلا بشین فکراتو بکن ا ...

الان منو اورده خونه مادرم میگه تا یه هفته همونجا باش خودشم رفته خونه مادرش.

نه دختره با من در ارتباطه اون خودش رل زده میگه شوهرتو نمیخام شوهرم سه بار خیانت کرد بهم ولی چون تو د ...

تو و خدا بچه دار نشی الان تا بااین درست بشه یا یه فکری بکنیم واسه زندگیت 

مشاور برید باهم تا حرفاشو ب مشاور بزنه ببینی چ مرگشه وقتی اون دختره هم نمیخادش 

من میگم بگو‌دختره بهش بگه نمیخادش و با یکی دیگس

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2790
2778
2791