2777
2789

میشه برام دعا کنید مشکلمون حل شه گمشدمون همین روزا پیدا شه هرچی بیشتر میگردیم کمتر پیداش میکنیم 😔😞👋اگر ختم یا ذکر مجربی می‌شناسید بهم بگید اجرتون با آقا ابوالفضل 

چرا و کی گم شده عزیزم

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا و کی گم شده عزیزم

موتور همسرمو دزدیدن از محل کارش قیمتش خیلی بالا بود، 2_4 بردنش تقریبا میشه 10 روز پیش ی ردی ازش گرفتیم ولی هرچی میگردیم کمتر پیداش میکنیم 

اینکه بهت میگم شک نداره تجربه شده بارها

برای هرچیزی که گم کردی اول یک گره به یک لباس بزن 

این برای اینه که فراموشت نشه یه موقع وگرنه نزنی هم اشکال نداره

بعدنیت کن برای مادرحضرت موسی یک چیزی بخونی مثل یک سوره قرآنی،یه دوره تسبیح صلواتی،چیزی 

شک نکن سریع پیدامیشه

اگه شدخبرم کن 

ودعاکن برای موفقیت پسرم تومسابقات کشوری

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
اینکه بهت میگم شک نداره تجربه شده بارها برای هرچیزی که گم کردی اول یک گره به یک لباس بزن  این ...

دعا کنید مشکلم حل شه گمشدم پیدا شه خیلی بیقرارم خیلی زیاد 

موتور همسرمو دزدیدن از محل کارش قیمتش خیلی بالا بود، 2_4 بردنش تقریبا میشه 10 روز پیش ی ردی ازش گرفت ...

انشالله پیدا میشه عزیزم دیروز مدارک شوهرم تو شهر غریب گم شده خدا خیرش بده راننده تاکسی پیدا کرده و توش شماره آشنایی بوده بهش زنگ زدع از اون طریق پیدا شد اییشالا گمشده شما هم زووود پیدا میشه

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
موتور شوهرمنم بردن ۸ سال پیش دیگع پیدا نشد

ما فیلم و عکسشو داریم، منطقه ای ک زندگی میکنه هم پیدا کردیم حتی اسمشو کلا دزده کارتن جمع میکنه میفروشه، ولی هرچی میگردیم کمتر پیداش میکنیم نمیدونم چرا