2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 30 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ممنون 😞

من چون تجربه ای تو ایم مسائل ندارم ، به نظرم بهتر بود برات دعای خیر کنم تا پیشنهاد های بیخود بدم .

به نظرم حتما پیش یه مشاور خوب برو .

انشالا مشکلت حل میشه  

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤
احساس میکنم با این کار بچم آسیب میبینه 😭😭😭😭

من حس میکنم شوهرم داره یه کارایی میکنه .هیچوقت حسم اشتباه نمیکنه شوهرم که صورتشو با اب خالی به زور میشست الان داره انواع و اقسام صابونا رو میخره صورتشو تند تند شیو میکنه .اما افسوس افسوس که خانواده ای ندارم که پشتم باشن .تو هم بساز بخاطر بچت اما سیاست داشته باش 

زن و مرد خائن رفتن خارج از شهر اونم جاییکه چندین بار رفتن بعد فقط حرف زدن؟ 

نمیخام‌ حالت رو بدتر کنم ولی جدی باهاش برخورد کن ادبش کن که دیگه حداقل از ترس تکرار نکنه 

من یه بار تو گوشی شوهرم پیامک دوست دارم و ..... دیدم فقط در حد پیامک بود و اصلا همو‌ ندیده بودن داشتم نابود میشدم اون لحظه تا سکته هیچی فاصله نداشتم ولی بعدش پدری ازش درآوردم که مطمئنم تکرار نمیکنه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲