2777
2789
عنوان

عقدم نزدیکه اما...

1010 بازدید | 53 پست

عقدم نزدیکه اما دلم عقد آرایی هم میخواد ولی مادر شوهرم بدون مشورت با من خواننده رو کنسل کرد روم نمیشه بهش بگم شوهرمم که گفتم اونم به مادرش نمیگه    چجوری به مادر شوهرم بفهمونم من عقد آریایی میخوام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا عقد آریایی نباشه نمیشه؟

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

عقد آریایی ک بود و چ کرد؟ 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

یعنی به جای صیغه عقد، عقد آریایی؟؟ 

خسته ام از حمل کردن بعضی چیزها، نه میتونم به کسی توضیحش بدم، نه میتونم باهاشون کنار بیام و نه راهی برای خلاص شدن ازشون پیدا میکنم ...!

ول کن بابا اصلش همون صیغه عربی و سخن پیامبره دیگه 

سخت نگیر 

در یک گویش محلی ، به زنان باردار " دو جان "  میگویند ،  " دو جان " شدن را برای تمامی زنان آرزومندم ❤

بنظرم تو شوهرت تجدید نظر کن فردا مادرش یکار دیگه میکنه و شوهرت طرفتو نمیگیره هیچ منتظر تو خودتو خراب کنی،یه شوهرت خیلی ریلکس بگو،از الان مشخصه  قراره کت بسته منتظر دستور مادرت باشی و یک درصد به خواسته های من اهمیت نمیدی،فردا هم سر یچیز مادرت دخالت میکنه  و تو باز چیزی نمیگی ،یا لین اخلاقتو از الان ترک کن یا من کلا ترکت میکنم! بگو خواسته من باید برات تواولویت باشه و بخاطر من ودلم هرکاری بکنی همنجور که من بخاطرت از خیلی چیزا چشم پوشیدم،الان اگر این چیزی که میخوام کنسل شده و تو هیچ کاری نمیکنی منم تمومش میکنم چون من مردی رو میخوام  که فردا بهش تکیه کنم وپشتم بهش گرم باشه نه از الان توسری بخورم وهیچی نگم

آنکہ شیشه را کنار سنگ نگاهدارد ،نگہ دار من است💚
عقد آریایی ک بود و چ کرد؟ 

اینایی ک فارسی میخونن 

یادم نیس متنشو ، یه جا میگه  میان انجمن با تو 😁

در یک گویش محلی ، به زنان باردار " دو جان "  میگویند ،  " دو جان " شدن را برای تمامی زنان آرزومندم ❤

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6683903/تايپيك-جامع-كارهايي-كه-قبل-مراسم-عروسي-و-نامزدي-بايد-انجام-دهيم?postId=196608323

ارزش خوندنو داره

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍