الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10854 عنوان آسنترا 927 بازدید | 34 پست بدون تجویز پزشک گرفتم میخام مصرف کنمهر داروی خوردم بهم نساخته 🤒اینم تحقیق کردم فهمیدم عوارض کمی دارهبرای استرس و افسردگی 😣 درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲 1400/04/13 | 07:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10854 ای وای چرا دکتر نمیری ؟ چند بار رفتم داروهای ک بهم دادن نساخت بهم درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲
miss_zahra_khanom عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 2003 چند بار رفتم داروهای ک بهم دادن نساخت بهم پس الان خودت بیشتر از دکتر میدونی یعنی ؟ ALL IS ONE 💖!
ایلیاکوچولو1400 عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 2283 اول افسردگیتو ریشه یابی کن ببین منشاش چیه،بعدم قران درمانی کن بنظرم وطب سنتی استفاده کن ،قرصا حالتو بد میکنن و هی مجبوری دوزشونو ببری بالا آنکہ شیشه را کنار سنگ نگاهدارد ،نگہ دار من است💚
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10854 پس الان خودت بیشتر از دکتر میدونی یعنی ؟ نمی دونم گفتم اینم امتحان کنم 😔 پس دوباره برم دکتر درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲
dr_masi عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 3389 من افسردگیم با این دارو خوب شدولی هم شروعش سخت بود و هم ترکش...۱۰ روز اول تا بدن سازگار بشه پدر آدم درمیاد...حالت تهوع،سردرد، خستگی و...بعد عادت میکنی و این عادت سخت میکنه ترک کردنو.. کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
mmad_wife عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 1428 برای دارو اعصاب باید یکی دو ماه مصرف کنی تا اثر کنه!!! نگو رفتم دکتر نساخت بهم دو روزه که جواب نمیده مثلا فلوکستین تا دو هفته بدتر میکنه حالتو بعد جواب میده
dr_masi عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 3389 برای دارو اعصاب باید یکی دو ماه مصرف کنی تا اثر کنه!!! نگو رفتم دکتر نساخت بهم دو روزه که جواب نمیده ... دقیقا همین طورآسنترا هم عین همینه..من هردو رو استفاده کردم..تا بدن سازگار بشه با دارو زمان میبره کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10854 من افسردگیم با این دارو خوب شد ولی هم شروعش سخت بود و هم ترکش... ۱۰ روز اول تا بدن سازگار بشه مدر ... خب پشیمونی از خوردنش یا ن؟ درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲
miss_zahra_khanom عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 2003 نمی دونم گفتم اینم امتحان کنم 😔 پس دوباره برم دکتر حتما ، برو پیش یه دکتر خوب اگه تهران هستی برو مطب دکتر رضایی من وسواس داشتم رفتم پیشش خوب شدم ALL IS ONE 💖!
mmad_wife عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 1428 دقیقا همین طور آسنترا هم عین همینه..من هردو رو استفاده کردم..تا بدن سازگار بشه با دارو زمان میبره باید به حرف دکتر صبور بود