💜سلام دوستان روز یکشنبه تون بخیر، الهی امروز از خزانه فضل و کرم الهی بهترینها نصیبتون بشه💜
پروردگارا! از اینکه یکبار دیگر مرا لایق حیات دانستی شکرگزارم. از اینکه فرصت یک شروع مجدد را به من عطا کردی متشکرم. از تو میخواهم به من درک و درایتی بیش از پیش ببخشی تا امروز اشتباهات دیروز را تکرار نکنم. فرصتهایی را که در اختیارم قرار میدهی از دست ندهم و از یاد نبرم که شاید فقط برای امروز بتوانم دوستانم و یارانم را دوست بدارم. معبود بیهمتای من! شکرگزارم که از راههای حکیمانهات من را به آنچه خیر و صلاحم است، میرسانیم. خدیاشکرت
دعای سیزدهم:در طلب نیازخواهی از خداوند💎
💛به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر💛
(13) هر كس كه سامان كار خويش را از تو بخواهد، و بخواهد كه تو او را بىنياز گردانى، خواستهى خود را در آنجا كه بايد، جست و جو كرده و از راهى درست به يافتن آن برآمده است.
(14) و هر كس كه حاجت خود نزد يكى از بندگان تو برد و او را سبب كاميابى خويش پندارد، خود را در معرض نااميدى گذاشته است و مىسزد كه از نعمت تو بهرهاى نبرد.
(15) خدايا، مرا از تو خواستهاى است كه خود از برآوردن آن ناتوانم و چارهجويى آن نتوانم، و نفسم مرا وسوسه مىكند كه برآوردن آن خواسته را از كسى خواهم كه او، خود، نياز از تو خواهد و در خواستهاش از تو بىنياز نباشد؛ و اين، خود لغزشى بود از لغزشهاى خطاكاران، و زمينخوردنى چون زمينخوردن گنهكاران.
(16) آنگاه به هشدار تو از خواب بىخبرى به خود آمدم، و به توفيق تو، پس از لغزش برخاستم، و چون به راهم آوردهاى، ديگر زمين نخوردم و بازگرديدم.
(17) و گفتم: پاك و منزه است پروردگار من؛ چگونه مىشود نيازمندى از نيازمندى چون خود حاجت بخواهد و تهىدستى نيازخواه تهىدستى گردد؟
در پایان تاپیک به نیت حاجتروایی دوستانی که در این صفحه حضور داشتند سوره واقعه میخونم🌿🙏