2777
2789
عنوان

پدر معتاد

1907 بازدید | 48 پست

سلام. من ۲۴سالمه، تو خونمون خییلی زیاد دعوا میشه ، پدرو مادرم سر خیلی چیزا دعوا میکنن، یه برادر کوچیکتر دارم ، اونم خییلی پا ب پای من عذاب میکشه، پدرم چن سالشه تفریحی تریاک میکشه، البته می‌دونم معتاده، الان حدودا چند ماه هست که تو خونه بخاطر همین کشیدنش با مادرم دعوا میکنن، من نمی‌دونم چیکار کنم، از طرفی برادر کوچیکمم هست اونم زورش ب پدرم نمیرسه، منم بخاطر این دعوا ها استرسی شدم میرم پشت بوم ، خیلی فکر و خیال میکنم کم حافظم شدم ، نمی‌دونم چیکار کنم ، راهکاری دارین بگین ، یا دعا کنید..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش نزدیکتون بودم چپ و راست حجامتش میکردم حالا شما یه کاری کن گرمی ضد اعتیاد هستش دو سه تا بسته خرما تو خونه همیشه باشه روزی ۵ عدد به نیت پنج تن بدید بخوره بعد چیزای گرمی مثل گردو عسل کلان طبع گرم بدید چون مغز معتاد سرد هستش برا همین پرخاشگر میشه انشالله اعتیادش رد میشه پس بدنشو گرم کنید

مربی بوکس، عاشق پسرم، پروردگار اشپزی ،عاشق همسر عزیزتر از جان،

شرایط تورو داشتم با این تفاوت ک مادرمم اعتیاد داشت..

ازدواج کردم دورشدم

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

منم مثل مامانم میگ شبی ک بدنیااومدی پدرت رفت کشید یادم نمیادیه روزمامان بابام باهم خوب بوده باشن بغیردعواوگشنگی وبی پولی چیز دیگه ای ندیدم ده سالم بودبالاخره جداشدن دوسال بعدش مامانم ازدواج کردخیلی مردخوبیه ولی من نمیتونستم باهاش کناربیام و افسرده شده بودم مامانم هنوزجدانشده بود تاتیمارستان رفت الان ده ساله دارومیخوره داغون شدبخاطرش منم داغون شدم ولی خداروشکرمامانم خوشبخت شدشوهرش خیلی خوبه منوازبچش بیشترمیخاد.منم خیلی میخامش باعنوان تاپیکت یادپدرم افتادم تاحالانشده یه روزبفکرش نباشم و اشک نریزم الانم اشکم دراومد.منک ازش راضی نیستم حلالش نمیکنم ببخشید طولانی شد حالم بدجورگرفت ناراحت شدم برات میدونم چی میکشی