2777
2789
عنوان

پدر معتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 48 پست
اره خداروشکر..من ۷ سال با شوهرم دوست بودم از اول همه چیو بهش گفتم  اونا پولدار و اسم و رسم دار ...

عزیزم توی مدت دوستی رفتارتون چطور بود؟ و اینکه ترس از دست دادن همسرتون رو نداشتین؟ و اینکه استقلال مالی داشتین؟ 

میشه درخواست دوستی بهتون بدم

نه تا میاد یه حرفی بزنه ، پدرم میچسبه بهش، قبلا باز ی امیدی بود ، الان هیچی براش مهم نیس ، من به شدت ...

ببینید پدرتون از کی حرف شنوی داره ، ازش بخوایید باهاش صحبت کنه 

از اعتیاد پدرتون نترسید میتونه ترک کنه

درخواست دوستی قبول نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم توی مدت دوستی رفتارتون چطور بود؟ و اینکه ترس از دست دادن همسرتون رو نداشتین؟ و اینکه استقلال م ...

ما اولش قصدمون ازدواج نبود.. اره عزیزم .. بیشتر تو تاپیک توضیح ندم بهتره شناسایی  نشم😅😅

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
اسی رابطت با پدرت چطوره؟ نمیتونی خودتو پیشش مظلون کنی تا دلش رحم بیاد و بره ترک کنه؟

رابطم بد نیس، ولی به شدت از دعوا میترسم ، اونم آدمی نیس ک برای بچه هاش ارزش قائل باشه ، خیلی وقتا میگه گوربابای بچه ، هیچ وقت نشده باهاش راحت باشم 

نه تا میاد یه حرفی بزنه ، پدرم میچسبه بهش، قبلا باز ی امیدی بود ، الان هیچی براش مهم نیس ، من به شدت ...

عزیزم تا حالا خودشون نخواستن که ترک کنن یا برن کمپ؟ 

توی این شرایط خیلی هوای برادرتو داشته باش و هر دوتون خوب درس بخونین و اگه بتونی استقلال مالی داشته باشی عالیه 

اعتیاد خانمان سوزه پدر منم اعتیاد ب تریاک داره از وقتی یادم میاد مصرف میکنه و الان مصرفش چن برابر شده چون جوابگو نیس

مشکلم چ عرض کنم داریم حوصله شرح حال نیس فقط چون اولشه کمکش کنین ترک کنه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
عزیزم تا حالا خودشون نخواستن که ترک کنن یا برن کمپ؟  توی این شرایط خیلی هوای برادرتو داشته باش ...

من خیلی ضعیف شدم  ، بیشتر برادرم هوامو داره ، من ظرفیتشو ندارم ، زود کم میارم دعا کنید 

من خیلی ضعیف شدم  ، بیشتر برادرم هوامو داره ، من ظرفیتشو ندارم ، زود کم میارم دعا کنید

عزیزم دانشجویی؟ 

تو رو خدا خودتو حیف نکن، تو مادر آینده ای، باید یه عالمه روی جسم و روح و افکارت کار کنی، بشین برای خودت اهدافتو بنویس هر چی که دوست داری و اصلا نگو شرایطم اینطوره و... چون خیلی ها هستن سخت تر از این 

فقط خودتو نباز

عزیزم دانشجویی؟  تو رو خدا خودتو حیف نکن، تو مادر آینده ای، باید یه عالمه روی جسم و روح و افکا ...

نه ۴سال پیش کاردانی خوندم ادامه ندادم، من رو خودم کار میکنم ، نمیزارن حالم خوب بمونه ، از ی طرفم چادریم ، کار درست حسابی نمیتونم پیدا کنم