سلام سلام دوستان کسی واسه بیماریش از داروهای طب اسلامی استفاده کرده ونتیجه ای داشته ؟اگه داشته لطف کنین بگین چه بیماری داشتین ؟من خودم مشکل معده و روده دارم وهمینطور کیست طحال دارم .دوشنبه قراره برم پیش یه دکتر طب اسلامی .نمیدونم که خوبه یا ن لطفا بیاین نظرات تونوبگین
برو متخصص طب ایرانی، منظورم افرادی هست که پزشک عمومی بودن و تخصصشون رو توی رشته طب ایرانی گرفتن
دوست عزیزی که میگی منو ریپلای نکن، خوب کامنت نذار تا کسی ریپلایت نکنه اینجا بخش"تبادل نظر"یه سایت عمومیه، اون چیزی که شما مینویسی و واکنشی در پی نداره چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی
من طب اسلامی رو قبول ندارم به نظرم بهتره طب سنتی برید
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
دوست عزیزی که میگی منو ریپلای نکن، خوب کامنت نذار تا کسی ریپلایت نکنه اینجا بخش"تبادل نظر"یه سایت عمومیه، اون چیزی که شما مینویسی و واکنشی در پی نداره چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
ببین راستش خیلیا ازطب اسلامی واقعاً نتیجه گرفتند وقبول دارند نمونه ش همکار خودم برای درمان کیستش که همه پزشکا جرّاحی روپیشنهاد کرده بودند اینجاهم من خیلیا رو دیدم نتیجه گرفتند
اینستا سرچ کنید ، به ادمین پیج پیام بدید راهنمایی می کنند چطور نوبت بگیرید