2777
2789
عنوان

طب اسلامی

740 بازدید | 35 پست

سلام سلام دوستان کسی واسه بیماریش از داروهای طب اسلامی استفاده کرده ونتیجه ای داشته ؟اگه داشته لطف کنین بگین چه بیماری داشتین ؟من خودم مشکل معده و روده دارم وهمینطور کیست طحال دارم .دوشنبه قراره برم پیش یه دکتر طب اسلامی .نمیدونم که خوبه یا ن لطفا بیاین نظرات تونوبگین

خود علمای اسلام چنین طبی رو قبول ندارن

عزیزم اشتباه نکن

برو متخصص طب ایرانی، منظورم افرادی هست که پزشک عمومی بودن و‌ تخصصشون‌‌ رو توی رشته طب ایرانی گرفتن

دوست عزیزی که میگی منو ریپلای نکن، خوب کامنت نذار تا کسی ریپلایت نکنه   اینجا بخش"تبادل نظر"یه سایت عمومیه، اون چیزی که شما مینویسی و واکنشی در پی نداره چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی  

من طب اسلامی رو قبول ندارم به نظرم بهتره طب سنتی برید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طب ایرانی سراغ داری عزیزم که خوب باشه

کدوم‌ شهرین عزیزم؟

دوست عزیزی که میگی منو ریپلای نکن، خوب کامنت نذار تا کسی ریپلایت نکنه   اینجا بخش"تبادل نظر"یه سایت عمومیه، اون چیزی که شما مینویسی و واکنشی در پی نداره چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی  

من خودم پدرم طبیب طب اسلامی هست 

خیلیا  جواب  گرفتن

اگه مردم اصلاح تغذیه کنن بیشتر این بیماری هایی که الان هست رو نداشتن 

نمک.    دریا 

روغن.   زیتون.    کنجد.    و محلی

برنج ایرانی 

نان سبوس دار 

حذف.   نوشابه.   و.  فست فود        مرغ یخ زده.     

تهران

دکتر مهدی فهیمی 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

ببین راستش خیلیا ازطب اسلامی واقعاً نتیجه گرفتند وقبول دارند  نمونه ش همکار خودم   برای درمان کیستش  که همه پزشکا جرّاحی روپیشنهاد کرده بودند  اینجاهم من خیلیا رو دیدم نتیجه گرفتند

کجاست عزیزم؟طب سنتی یه؟

بله تهران هستند

اینستا سرچ کنید ، به ادمین پیج پیام بدید راهنمایی می کنند چطور نوبت بگیرید