2777
2789
عنوان

طب اسلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که نه طب اسلامی رو قبول دارم نه طب ایرانی رو

خصوصا برای بیماری‌های جدی و پرخطر 

کلا ترجیح میدم همون قرص و امپول استفاده کنم واز طریق سونو و آزمایش بیماریهامو تشخیص بدم 

برای بيماري هاي جدی و پرخطر و گاها جدید ریسک نکنید یه دکتر متخصص خوب برین تا زمان طلایی درمان نگذره

طرفدارن طب ایرانی لطفا ریپلای نفرمائید 

من که نه طب اسلامی رو قبول دارم نه طب ایرانی رو خصوصا برای بیماری‌های جدی و پرخطر  کلا ترجیح ...

نمیدونم منکه خودم تاحالا ن طب اسلامی رفتم. ن طب ایرانی واسه همین پرسیدم چطوره خوبه یا ن

منم کیستم گفتن باید عمل کنی 

اِ؟ چه خوب  پس حتماً مراجعه کن   همکارم خیلی راضی بود   وشدیداً به همین دلیل اعتقاد داشت  ولی من خودم  فقط ازداروی صاف کننده خون برای جوش وکبد  وداروی امام کاظم برای پیشگیری از بیماریهای ویروسی استفاده کردم ونتیجه گرفتم

نمیدونم منکه خودم تاحالا ن طب اسلامی رفتم. ن طب ایرانی واسه همین پرسیدم چطوره خوبه یا ن

طب سنتی خصوصا طب این سینا بسیار خوبه خصوصا برای پیشگیری و یا درمان بیماری هایی مثل سرطان که حاد نشده.

زمان طولانی میبره تا جواب بده اما در نهایت به نتیجه میرسید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
طب ایرانی سراغ داری عزیزم که خوب باشه

اره خیلی قبول دارم

طب اسلامی از روایتهای پیامبرانی میاد که از طرف خدا بهشون وحی میشده

پس خیالت راحت

فقط برو پیش یه ادم مطمین

شوهرم یه مشکلی داشت هیچ دکتری خوبش نکرد

طب اسلامی خوبش کرد

یعنی چی؟یعنی شما احادیث طبی معصومین روقبول ندارید؟ 😳

احادیث معتبر رو قبول دارم ولی این چیزی که به اسم طب اسلامی معروف شده رو خیر، هرگز قبول ندارم

در طب اسلامی استناد شده به روایاتی که بعضا سندیت نداره یا اگر سند داره مخصوص یک فرد خاص بوده نه اینکه تعمیم بدیم به همه و نسخه برای همه مردم بپیچیم. بعضی از مراجع و علما هم طب اسلامی رو رد کردند.

و دلایل دیگه ....

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
احادیث معتبر رو قبول دارم ولی این چیزی که به اسم طب اسلامی معروف شده رو خیر، هرگز قبول ندارم در طب ...

خوب منظور ماهم ازطب اسلامی همینه دیگه  طبی که براساس احادیث معتبر معصومین باشه  وقابل استناد  که خیلی احادیث طبی معتبرهم داریم  

دکترگفت باید طحال برداشته بشه

عزیزم قبل اینکه به حرف دکتر خودتو زیرتیغ جراحی بذاری  تلاش خودتوبکن  منم خیلی شنیدم ازطریق همین طب اسلامی بدون جراحی خوب شدند  ویا اگه نشد طب سنتی  فوری تن به جراحی نده