2777
2789
عنوان

طب اسلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 35 پست
خوب منظور ماهم ازطب اسلامی همینه دیگه  طبی که براساس احادیث معتبر معصومین باشه  وقابل استن ...

خیلی احادیث که نداریم، تعدادشون کمه 

و طب اسلامی هم از همه احادیث معتبر و غیر معتبر استفاده کرده.وقتی شمارجوع میکنی به یک نفر از به اصطلاح اطبای طب اسلامی،برای شما روایات رو با سند نمیخونه که بررسی کنید حرفش مستنده یا نه و به چه روایت موثقی تکیه کرده.فقط چند بسته قرص و یک سری پرهیزات میده 

دوست عزیز....همسر بنده مدتی شاگرد آقای تبریزیان بودند، اما چیزهایی مشاهده کردند که اگر شما هم بودید هرگز از طب اسلامی دفاع نمیکردید.

آیت الله ناصری ، تبریزیان رو با چه فضاحتی بیرون کردند از مدرسه خودشون و کلاس های درسش تعطیل شد.

بنده طب اسلامی رفتم و بلایی به سرم اومد که دو سال دستم بند دوا و دکتر بود.

ما مخالف دین نیستیم، کلام معصومین روی سر ما جا داره اما با این سواستفاده ها که سهوا یا عمدا صورت میگیره مخالفیم

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
نمیدونم منکه خودم تاحالا ن طب اسلامی رفتم. ن طب ایرانی واسه همین پرسیدم چطوره خوبه یا ن

طب اسلامی که فکر نمی‌کنم اثری داشته باشه فقط داره از اسم اسلام سواستفاده میکنه

طب ایرانی باید یک متخصص واقعی نطر بده نه کانالهای تلگرام و عطاریها

بازم تاکید می‌کنم اگه بیماری تون جدی هست و تازه شروع شده وقت طلایی برای درمان رو از دست تدین

الان خود متخصصان طب سنتی میگن این طب در کنار طب جدید باید استفاده بشه و حالت مکمل و کمکی داره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاش این حرفتون رو با طلا بنویسن

🌷🙏

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خیلی احادیث که نداریم، تعدادشون کمه  و طب اسلامی هم از همه احادیث معتبر و غیر معتبر استفاده کر ...

من کاری به تبریزیان وامثالهم ندارم که حالا باهمسرشما......   منظورما احادیث طبی هست  وتجربه خوبی که خیلی ازافراد دارند  وقتی خیلیا مشکلشون باهمین درمانها که منشاشون احادیث معتبر هست  حل می شه چرا که نه   انسان برای درمان بیماریش بایدتلاش کنه   حالا من نمی گم همه بیماریها با این طب درمان می شه  ولی وقتی راه بهتری برای درمان هست ومی شه سراغش رفت جراحی گزینه آخره

من کاری به تبریزیان وامثالهم ندارم که حالا باهمسرشما......   منظورما احادیث طبی هست  وتجرب ...

عرض کردم خدمتتون خیلی از این احادیثی که میفرمایید معتبر نیستند ، سند نداره و جعلیه. نظرات و سخنرانی آقای مکارم رو اگر گوش کنید گفتند که اسلام چیزی به عنوان طب ارائه نداده.

بعید میدونم صد تا حدیث معتبر بشه پیدا کرد در زمینه طب و پزشکی 

اول تاپیک هم گفتم طب ایرانی رو پیگیر باشید، رهبر خصوصا به طب ایرانی سفارش می کنند.

اگر هم حرفی از آقای تبریزیان زدم به خاطر این بود که در حال حاضر پرچمدار طب اسلامی ایشون هست

ان شاالله همیشه سلامت باشید