2777
2789
عنوان

بااین آبرو ریزی چکارکنم؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2680 بازدید | 120 پست
مارو میشناسن اخه

همه زن و شوهرا دعوا دارند مطمئن باش

فقط صمیمی نباش و زیاد باهاشون حرف نزن که وارد جزییات نشن و سوال نپرسن

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چی بگم پس استارتر که تو گروه فامیلی با خواهرشوهرم دعوامون شد دوتایی آمپر ترکوندیم هرچی خواستیم گف ...

حالا چی شد یهو تو گرواگه زدید به تیپ هم؟!

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

اتفاقیه که افتاده 

بنظرمن اصلا خودتو ناراحت نکن 

زندگی شخصی تو ب کسی ربطی نداره 

ولی دیگه من بعد رعایت کن 

انشالله دیگه هیچوقت دعواتون نشه 

خودتم ناراحت نکن اینکه راجبت چی فکر میکنن اصلا اهمیتی نداره

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
اخه مارو نشسته بودن آنالیز می‌کردن ما تو این محله ابرو داشتیم 

کور خودشونن بینای مردم حالا نیست خودشون با هم کل و بلبلن میشینن مردم رو‌قضاوت میکنن بابا ولش کن به یه ورت

من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت                      که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت        

من بودم میرفتم بیرون میگفتم قاشق بدم ؟؟؟ دیدم گ و ه خوری منو میکردین ،گفتم با قاشق بخورید متمدنانه تره....

کار اونا زشت بوده،خب تو هر خونه ای گاهی دعوا هست دلیل نمیشه عیبت کنن و ادم رو قضاوت کنن.....همون بهتر که سناختیشون،بهتره دیگه سلام احوال پرسی نکنی بعد بگو خانم فلانی گفت پست سرم خرف زدین ،بندازسون به جون هم تا ادم بشن...چقد بدجنس شدم یهو😂😂