2777
2789
عنوان

بااین آبرو ریزی چکارکنم؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2680 بازدید | 120 پست

ببین من میگم دعوا برای همه پیش میاد ما انسانیم وجایز الخطا بالاخره تو دعوا حلوا خیرات نمیشه مثلا خواهرم به من گفت تو نباید دهن به دهن طرف میزاشتی منم میگم اون یه توهین هایی کرد که من خونم به جوش اومد مگه میشه در مقابل بی حرمتی و بی ادبی سکوت کرد جواب های هو هست 

ازخجالت آب شدم موندم چطوری برم بیرون دیگه

اشتباه میکنی عزیزم

چیز عجیبی نبوده اخه

بالاخره همه تو زندگی مشکلات و دعوا دارن‌ 

شما ام از این به بعد بیشتر مراعات کن

بعدم واسه مردم زندگی نکن گل

ما یه همسایه داریم مرده هیلی بد دهنه. صداشم خیلی بلنده. انگاز تو خونه ما داره  فخش مزده و دعوا میکنه

خانومش انگااار نه انگار. به روی خودشم نمیاره

ما رو میبینیه سلام و احوال پرسی میکنه و اگه موردی باشهدر موردش صحبت میکنیم و میره

شما ام همینطور باش

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو تمرین تئاتر میکردیم😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
مکه بی ابروییه دعوا کردین دیگه شوهرت خدایی نکرده از دیوار مردم بالانرفته ک . چقد بزرگش میکنین . به ک ...

اخه نشسته بودن دلشون می‌سوخت واسه ما چقدر باهم بد هستیم افسوس میخوردن

😁😁

بهتر هر دروغ دیگه ایه😓

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
ازخجالت مردم .کاش آبروی مارو نمیبردن پیش هم

اه‌ اسی  آبرو به این چیزا نیست که اه زن و شوهر دعوا کنن ابلهان‌ باور کنن .....به حرف مردم زندگی نکن چون اگه به اون باشه باید بمیری ......محکم بهشون بگو اگه عرضه‌ دارن زندگی  خودشون‌ رو‌ جمع‌ کنن  خودت‌ و‌ شوهرت  هم به خاطر دخترتون و آرامش زندگیتون کمتر دعوا کنید نه به خاطر حرف مردم 

👻