2777
2789
عنوان

کدوم اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 38 پست

چراغ علی قشنگه😂😐

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو فامیل تو برابچه گذاشته میشه بدون اینکه ازمنِ مادرنظرخواهی بشه ۹ماه من بچه رو حمل میکنم توشک ...

شوهر من که نذاشت 

خودش اسم دخترمو انتخاب کرد

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍

آصف تنها باشه شیکه..اونم ب  مردای ۵۰ ساله میخوره بازم..

همسر همه چی تمومم..تا ابد دوست دارم..مرسی که آرامش زندگی بهم میدی و همیشه به فکرمی🥰😘.موهای خوشگلی داری ولی به خاطر من کچل میکنی😁😘آخه خیلی بهت میاد 😜..همه میدونن عشق ما  چیه..💑..زندگی و سخت نگیرید..با سختیاش قشنگه 😃🙂
شوهر من که نذاشت  خودش اسم دخترمو انتخاب کرد

چقدبد

نبایدکوتاه میومدی

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️
شوهر من که نذاشت  خودش اسم دخترمو انتخاب کرد

مثل شوهر من عاشق اسم نفس بودم به ظاهر قبول کرد شناسنامه رو که اورد نازنین بود از عصبانیت میخواستم شناسنامه رو پاره کنم ولی الانم همه بهش میگن نازنین ولی من میگم نفسم

مثل شوهر من عاشق اسم نفس بودم به ظاهر قبول کرد شناسنامه رو که اورد نازنین بود از عصبانیت میخواستم شن ...

نامدار باشه ولی نفس قشنگتر بوده 

من اگه این بلا رو سرم میاورد دق میکردم خدایی 

ما تازه ازدواج کرده بودیم از جلویی یه پیتزایی رد شدیم اسمش پیتزا آلا بود 

گفتم اسم قشنگیه آلا گفت اره 

گفت اگه دختردار شدیم میذاریم آلا 

منم نمیدونستم این داره جدی میگه 

دیگه همون شد

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍