سلام خانومامن اسم بجمو گذاشته بودم آریا شوهرم از اول مخالف بود الان یه سریالی داره بخش میشه به اسم ضربان قلب اسم مرده علی آصفه ازاین خیلی خوشش میادگیرداده اسمشومیخوام عوض کنم هنوزبراش شناسنامه نگرفتیم بنظرتون آریا قشنگ تره یا علی آصف ازاین که اصیل وآریایی هستم بگذریم جداازاین جیزا
نامدار باشه ولی نفس قشنگتر بوده من اگه این بلا رو سرم میاورد دق میکردم خدایی ما تازه ا ...
تا مرز دق رفتم ده روز تمام قهر بودمولی چه فایده حتی میشه واسه تغییر اسم شناسنامه بچه تازه به دنیا اومده مادر از پدر شکایت کنه حتی خولستم این کارو بکنم مامانم نزاشت خودشم قول داد بعدی اسمش با توحالا کو تل بعدی اونم میدونم گولم میزنه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ای خواهر دست رو دلم نزار که خونه من تو ی شهر دور از خانواده خودم و چسبیده به فامیل شوهرم اونا وقتی دیدن سلیقه پسرشون اینه انقدر نازنین نازنین کردن که بچم گوشش به این اسم عادت کرد فقط خدا بیامر پدر شوعرم بش میگفت نفس بابا