2777
2789
عنوان

خانم هایی که تجربه ی جدایی دارن...

304 بازدید | 23 پست

من دارم پروسه ی طلاق رو سپری می کنم، ده ماهه خونه ی پدرمم و ارتباطمون قطعه، اون آقا هم حاضر نشد به خاطر من هیچ کاری کنه! الان پسرداییش واسطه شده که یه فرصتی بدم اونو ببینم و باهاش حرف بزنم

البته اینم بگم پسرداییش خودش واسطه شده نه اون آقا ازش خواسته

من قصدم طلاقه و دیگه بعد از اون همه بلایی که سرم اومده قصد برگشت ندارم، به هیچ عنوان

الانم به این فکر می کنم ببینمش و حرفهای مونده روی دلمو بزنم

از طرفی دو دلم میگم نه ولش کن بذار تموم بشه بره 

از یه طرف دیگه میگم اگر برم ببینمش ممکنه احساساتی بشم 

از یه طرف میگم من که نمیخوام برگردم پس دیدنش سودی به حالم نداره!

خلاصه یه جورایی موندم

میشه شما هم نظراتتونو بگین بدونم

خب اونکه نخواسته ببینتت این خواسته پسر داییشه بعدم هیچکس عوض نمیشه مال من یکسال میومد التماااتس جریه میکرد برگشتم ۳ ماه خوب بود بعد همون پخ شد وااای ب حال اینکه خودش سراغتم نگرفته

عزیزم اگه واقعا ازش بدی دیدی تصمیمت واقعا جداییه نرو ما خانوما احساساتی هستیم نرو قیدش بزن بزار تموم شه. باتوجه به اینکه خودشم هیچ اصراری نداشته فکرکنم اصلا بدرد نمیخوره بزار تموم شه .

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اونکه نخواسته ببینتت این خواسته پسر داییشه بعدم هیچکس عوض نمیشه مال من یکسال میومد التماااتس جریه ...

منم قبلا اومدم قهر یادمه چقد التماس کرد و قول داد برگشتم فقط سه ماه خوب بود! بعدش شد همونی که بود!

عزیزم اگه واقعا ازش بدی دیدی تصمیمت واقعا جداییه نرو ما خانوما احساساتی هستیم نرو قیدش بزن بزار تموم ...

آره گلم زیاد ازش بدی دیدم و اذیت شدم، قصدمم طلاقه واقعا

آره گلم زیاد ازش بدی دیدم و اذیت شدم، قصدمم طلاقه واقعا

پس نرو بزار تموم شه . بری دو به شک میشی 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

طناز جان سلام امیدوارم پیامم رو بخونی .عزیژم من تو تاپیک بانو آرتمیس با شما اشنا شدم تاپیک قفل بود. من یه سوالی دارم اگه دوست ندارید جواب ندید. طناز جان شما شغلتون چی هست؟ من کارشناسی زیست دازم شش ساله ازدواج کرذم یه بچه سه ساله دارم خیلی دوست دارم شاغل باشم اما شوهرم با شغلهای فروشندگی و اینا موافق نیست. به قول بانو آرتمیس هیچکس از فردای خودش خبر نداره من کاملا بی پشت و پناهم آرزوم یه شغله که حتی حقوقش یک تومن باشه. اما یه شغلی داشته باشم همین ...

طناز جان سلام امیدوارم پیامم رو بخونی .عزیژم من تو تاپیک بانو آرتمیس با شما اشنا شدم تاپیک قفل بود. ...

سلام گلم

شما خوبین؟

خوشحال میشم کمکی کنم

به نظرم بهترین گزینه همون شغل معلمی هست. اگر بتونی توی مدارس غیر انتفایی تدریس کنی عالیه چون در کنار کار در مدرسه می تونی شاگرد خصوصی هم داشته باشی و این عالیه واقعا

سلام گلم شما خوبین؟ خوشحال میشم کمکی کنم به نظرم بهترین گزینه همون شغل معلمی هست. اگر بتونی توی م ...

ممنونم از اینکه جوابمو دادین راستش قبلا هخ بهش فکر کرده بودم اما نمیدونم از کجا باید شروع کنم منظورم اینه که یکی یکی مدارس غیر انتفاعی رو سر بزنم یا راه دیجه ای داره؟

طناز جان سلام امیدوارم پیامم رو بخونی .عزیژم من تو تاپیک بانو آرتمیس با شما اشنا شدم تاپیک قفل بود. ...

تابستونا و ایام عید و پنج شنبه جمعه ها تعطیلی و چون خودت هم مادر هستی راحت می تونی با بچه ها ارتباط برقرار کنی

ممنونم از اینکه جوابمو دادین راستش قبلا هخ بهش فکر کرده بودم اما نمیدونم از کجا باید شروع کنم منظورم ...

گلم من توی شهر خودم توی یکی از بهترین مدارس غیر انتفایی تدریس می کنم. این مدرسه آزمون ورودی برگزار می کرد و من شرکت کردم یک ماهم خوندم و توی امتحان قبول شدم و جزو ۵ نفر ورودی بودم خداروشکر، بعد یکسال به عنوان کارآموز دوره دیدم، بدون حقوق و بیمه و هیچی ولی بعدش دیگه بهم کلاس دادن و شروع به کار کردم، دانش آموز خصوصی هم زیاد میومد برام

گلم من توی شهر خودم توی یکی از بهترین مدارس غیر انتفایی تدریس می کنم. این مدرسه آزمون ورودی برگزار م ...

خب از کجا باید اطلاع پیدا کنم که کدوم مدارس آزمون ورودی دارن ؟؟ ببخش طناز جان خیلی سوال میپرسم .من شهرم سنندجه

ممنونم از اینکه جوابمو دادین راستش قبلا هخ بهش فکر کرده بودم اما نمیدونم از کجا باید شروع کنم منظورم ...

شما به تمام مدارس غیر انتفایی سر بزنید و تقاضای تدریس کنید

خب از کجا باید اطلاع پیدا کنم که کدوم مدارس آزمون ورودی دارن ؟؟ ببخش طناز جان خیلی سوال میپرسم .من ش ...

گلم توی شهر ما فقط همین یه مدرسه آزمون ورودی داشت علتش هم این بود که بسیار سخت گیر بودن و هستن برای جذب نیرو

ولی بقیه ی مدارس تا جایی که می دونم بدون آزمون نیرو می گیرن

2790
2778
2791
2779
2792