2777
2789
عنوان

خانم هایی که تجربه ی جدایی دارن...

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 23 پست
شما به تمام مدارس غیر انتفایی سر بزنید و تقاضای تدریس کنید

ممنونم عزیزدلم خیلی ممنونم ازتون. انشالله همیشه موفق باشی و تندرست... ایکاش پارتی داشتم حس میکنم تو این مورد خیلی کارسازه ولی متاسفانه هیچکسو ندارم

گلم توی شهر ما فقط همین یه مدرسه آزمون ورودی داشت علتش هم این بود که بسیار سخت گیر بودن و هستن برای ...

هم زبانم قویه هم تدریس کردنم عالی هست . تو دانشگاه که کنفرانس میدادم خیلی ها بهم گفتن خیلی مسلط هستی به مطلب ایکاش میشد منم بتونم کار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزدلم خیلی ممنونم ازتون. انشالله همیشه موفق باشی و تندرست... ایکاش پارتی داشتم حس میکنم تو ...

خدا رو داری عزیزم

من تا الان هرجا کار کردم بدون پارتی بوده و همیشه توکلم بر خدا بوده، همون آزمونم من واقعا خوندم و قبول شدم بدون هیچ پارتی

فکرتو درگیر این چیزا نکن تا زمانی که منتظر کسی دیگه باشیم پیشرفت نمی کنیم. یاعلی بگو و دست به زانو بگیر و بگو خدایا با امید به تو و توکل بر تو قدم برمی دارم تو یار و یاورم باش

خدا رو داری عزیزم من تا الان هرجا کار کردم بدون پارتی بوده و همیشه توکلم بر خدا بوده، همون آزمونم م ...

ممنونم عزیزدلم خیلی کمکم کردین الهی همیشه شاددو سلامت باشید

هم زبانم قویه هم تدریس کردنم عالی هست . تو دانشگاه که کنفرانس میدادم خیلی ها بهم گفتن خیلی مسلط هستی ...

این خیلی عالیه عزیزم، پس زود راه می افتی و خودتو جا میندازی

نگو ای کاش بگو مطمئنم می تونم

ممنونم از حرفایذقشنگت

خواهش می کنم گلم

از همین فردا شروع کن چون مدارس از الان معلم هاشونو می گیرن

اگرم چندجا رفتی ناامیدت کردن تو ناامید نشو بگو بالاخره یه جایی پیدا میشه که منو بخوان و باز به جست و جوت ادامه بده گلم

ان شاالله که موفق باشی عزیزم