بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥ دوستان نی نی سایتی خواهش میکنم هرگز با توهین یا مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید 15 سالگی نی نی سایتی بودم و خواننده خاموش بودم♥
والله الان دقیقا یادم نیست ولی اینو می دونم طبق توصیه ی مادرشوهرم نصف درهم بردیم نصف دلار .بار اگه درست یادم مونده باشه نفری سی کیلو فقط به مایعات تو چمدون حساسن البته فرودگاه مثلا اب معدنیهای یه اقا رو همه رودراوردن موقع برگشت نمی دونم کجایی بودداشت میومد ایران فکر کرده بود ایران اب قحطیه
حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥ دوستان نی نی سایتی خواهش میکنم هرگز با توهین یا مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید 15 سالگی نی نی سایتی بودم و خواننده خاموش بودم♥
ویزای من سه روزه اومد مال شوهرم دهروزه دیگه از استرس مردیم برای دایی من که بازن وبچه ش میرفت و هفت بارهم فبلا رفته بود و مهندسه ساختمونه اصلا نیومد زن داییم با پسرش تنها رفتن