2777
2789
اونجا فقط انگلیسی چون بیشتر کارکنان مهاجرن و همه انگلیسی صحبت می کنن حالا لازم نیست زبانت فول باشه د ...

اره

ایرانی مخصوصا بندری اونجا زیاده

شما چقد درهم بردین؟

برگشتني چقد بار داشتين؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها حدودا چقدر. ببرم؟

راستش نمیدونم اونموقع 18سالم بود پدرم کارای سفر رو هماهنگ کرد من فقط سوار هواپیما شدم رفتم🤕😂😂😁

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
😂😂😂 فکر خوبیه اماده باش 😂

ای جوووووون رفتم چمدونم ببندم😃😃😃😃😃

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥
من برم اژانسا راهنماييم ميكنن؟

بله عزیزم تازه الان با شرایط کرونا بعضی آژانسا بصورت آنلاین و روی وبسایت هم توضیح میدن تو نت سرچ کن حتما یدونه پیدا میکنی

والله الان دقیقا یادم نیست ولی اینو می دونم طبق توصیه ی مادرشوهرم نصف درهم بردیم نصف دلار .بار اگه درست یادم مونده باشه نفری سی کیلو فقط به مایعات تو چمدون حساسن البته فرودگاه مثلا اب معدنیهای یه اقا رو همه رودراوردن موقع برگشت نمی دونم کجایی بودداشت میومد ایران فکر کرده بود ایران اب قحطیه

جان؟

میگم دبی زیباترین شهر منه

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥
بله عزیزم تازه الان با شرایط کرونا بعضی آژانسا بصورت آنلاین و روی وبسایت هم توضیح میدن تو نت سرچ کن ...

اتفاقا گشتم 

خیلی زیاد

ولی هیچکدوم جواب سوالای من نبود

تجربه دیگران با چیزایی که میزارن رو سایت این اژانسا خیلی فرق داره

اتفاقا گشتم  خیلی زیاد ولی هیچکدوم جواب سوالای من نبود تجربه دیگران با چیزایی که میزارن رو س ...

آره متاسفانه گاهی خیلی ایده آل همه چیزو در نظر میگیرن

ولی مطمئن باش اصلا سخت نیست 

مخصوصا دبی که که هر خیابونش یه هم وطن میبینی

چون تجربه اولته یکم فشار و استر سداری این بارو که بری و برگردی سری بعد برات مثل یه سفر خارج از استان میشه

ویزای من سه روزه اومد مال شوهرم دهروزه دیگه از استرس مردیم برای دایی من که بازن وبچه ش میرفت و هفت بارهم فبلا رفته بود و مهندسه ساختمونه اصلا نیومد زن داییم با پسرش تنها رفتن