بستگی به آزانس مسافرتی که باهاش قرار داد میبندین داره مثلا برای لبنان که با تور رفتیم قرار شد هزینه بلیط هواپیما و هتل و صبحانه و رفت و آمد بین شهری با تور باشه ناهار و شام و هزینه های تفریحی با خودمون
(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا)) !✨💜
منم دلم نمیخاد با تور برم ولی خب میترسم اونجا سردرگم بشیم چون تا به حال نرفتم
عزیزم ماهم اولین بارمون بود با موبایل جی پی اس و نقشه های اینترنتی هر مسیری رو از قبل چک کنید با مترو خیلی جاهارو میشه رفت سافاری و فروشگاه چینی هاو برج العربم از خود هتل ماشین بگیرین
ما همه رو اینترنتی انجام دادیم چون من تهران نیستیم تلفنی و اینترنتی خودشون کاربلیط وویزاروانجام میدن وگرنه باید میومدم تهران .البته رفت و برگشت و از تهران رفتیم
نگران نباش خیلیاشون فارسی بلدن ما که با اونا میخواستیم انگلیسی صحبت کنیم ولی اعضای خانواده که فارسی صحبت میکردیم میپرسیدن ایرانی هستین ؟! و بعد باهامون فارسی صحبت میکردن
(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا)) !✨💜
اونجا فقط انگلیسی چون بیشتر کارکنان مهاجرن و همه انگلیسی صحبت می کنن حالا لازم نیست زبانت فول باشه در حد چپ وراست و مستقیم و دورو نزدیک و همین حدود بدونیکافیه دیگه دوروز اخر که شوهرم می گفت من فارسیحرف میزنم اگه نمی فهمن مشکل خودشونه و من کلی می خندیدم ولی باور کن تو بازارهاس یا ایرانی هست یا فارسی دست وپا شکسته بلدن