2777
2789
با تور همه چی رو باید بسپارم به خودشون؟

بستگی به آزانس مسافرتی که باهاش قرار داد میبندین داره مثلا برای لبنان که با تور رفتیم قرار شد هزینه بلیط هواپیما و هتل و صبحانه و رفت و آمد بین شهری با تور باشه ناهار و شام و هزینه های تفریحی با خودمون

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دلم نمیخاد با تور برم ولی خب میترسم اونجا سردرگم بشیم چون تا به حال نرفتم

عزیزم ماهم اولین بارمون بود با موبایل جی پی اس و نقشه های اینترنتی هر مسیری رو از قبل چک کنید با مترو خیلی جاهارو میشه رفت سافاری و فروشگاه چینی هاو برج العربم از خود هتل ماشین بگیرین 

بستگی به آزانس مسافرتی که باهاش قرار داد میبندین داره مثلا برای لبنان که با تور رفتیم قرار شد هزینه ...

درهم از اینجا ببریم یا دلار ببريم اونجا چنج کنیم؟

یعنی برم اونجا بگم ویزامو بگیرین؟ بدون تور؟

ما همه رو اینترنتی انجام دادیم چون من تهران نیستیم تلفنی و اینترنتی خودشون کاربلیط وویزاروانجام میدن وگرنه باید میومدم تهران .البته رفت و برگشت و از تهران رفتیم

عزیزم ماهم اولین بارمون بود با موبایل جی پی اس و نقشه های اینترنتی هر مسیری رو از قبل چک کنید با متر ...

عربيم خوب نيس

بايد دست به دامن گوگل ترجمه بشم😂

درهم از اینجا ببریم یا دلار ببريم اونجا چنج کنیم؟

درهم ببرین خودتون راحت ترین چنج پول اگه صرافی مریض باشه اذیت میکنه 

ما همه رو اینترنتی انجام دادیم چون من تهران نیستیم تلفنی و اینترنتی خودشون کاربلیط وویزاروانجام میدن ...

منم بندرعباسم

با كشتيم ميشه رفت

واي خب من تاحالا سفر بيرون مرزي نرفتم

هيچي نميدونم

نميدونم بايد از كجا شروع كنم

عربيم خوب نيس بايد دست به دامن گوگل ترجمه بشم😂

نگران نباش خیلیاشون فارسی بلدن ما که با اونا میخواستیم انگلیسی صحبت کنیم ولی اعضای خانواده که فارسی صحبت میکردیم میپرسیدن ایرانی هستین ؟! و بعد باهامون فارسی صحبت میکردن

عربيم خوب نيس بايد دست به دامن گوگل ترجمه بشم😂

اونجا فقط انگلیسی چون بیشتر کارکنان مهاجرن و همه انگلیسی صحبت می کنن حالا لازم نیست زبانت فول باشه در حد چپ وراست و مستقیم و دورو نزدیک و همین حدود بدونی‌کافیه دیگه دوروز اخر که شوهرم می گفت من فارسی‌حرف میزنم اگه نمی فهمن مشکل خودشونه و من کلی می خندیدم ولی باور کن تو بازارهاس یا ایرانی هست یا فارسی دست وپا شکسته بلدن

نگران نباش خیلیاشون فارسی بلدن ما که با اونا میخواستیم انگلیسی صحبت کنیم ولی اعضای خانواده که فارسی ...

😍

خيالمو راحت كردي

از اين خيلي ميترسيدم

شما ويزاتون چقدر طول كشيد بياد؟