hhhhhmahdiyeh مدیر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 356 عنوان احضار | مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 66 پست میخام احضارروح کنم کسی بلده؟///////////علاقه شدیدی به دنیای ماورایی دارم من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم 1400/04/11 | 15:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hhhhhmahdiyeh مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 356 کامرانی کیه دوست پسر خواهرم بود مرد اسمش کاامران بود من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49441 میتونیم برای اینکه برسیم به اهدافمون ازموکل استفاده کنیم شاید بهت بگن ولی اونام یچیزایی ازت میخان باید انجام بدی انجلم ندی سرویست میکنن از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
sara22gn عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 12514 من دنبال این چیزا نیستم خودشون اومدن سراغم یعنی چی؟ یعنی برات طلسم کردن؟
یارا73 عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 543 دوتا از خالهام با دوستشون دوستش ی جور دعاهایی داشته برای احضار اینا بعد میشستن ا ... من همیشه حس میکنم یکی پشتم وایساده
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49441 نه من بخوام این کارو کنم سکته میکنم میمیرم، دیگه راه برگشتی برای من وجود نداره 😂😂 اره منم قلبم ضعیفه😥😂😂😂😂😂😂 از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
hhhhhmahdiyeh مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 356 دوتا از خالهام با دوستشون دوستش ی جور دعاهایی داشته برای احضار اینا بعد میشستن ا ... وااااای خدا من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم
hhhhhmahdiyeh مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 356 شاید بهت بگن ولی اونام یچیزایی ازت میخان باید انجام بدی انجلم ندی سرویست میکنن مثلا چه چیزایی من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49441 من همیشه حس میکنم یکی پشتم وایساده عع کاری نکردی ؟؟ احضاری چیزی ؟؟؟ شاید آب داغ ریحتی زمین ؟؟؟ میگمم شایی همزاد داری ، مجردی ؟؟ چند سالتهه از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
sara22gn عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 12514 نمیدونم والا اگه براتون طلسم و جادو کردن که اون اصلا بحثش جداست ولی اگه با موکل و اجنه خودتون ارتباط دارین، که دیگه مشخصه کار درستی نیست به هیچ عنوان
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49441 وااااای خدا بخدا راسته ، خالهام توبه کردن دیگ ، اون دوستشونم دعاهارو نمیدادن بهشون خالم گف هیچ وقت بهمون یاد نداد از بس حسود بود خدابیامرز از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
یارا73 عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 543 اگه براتون طلسم و جادو کردن که اون اصلا بحثش جداست ولی اگه با موکل و اجنه خودتون ارتباط دارین ... چرا درست نیس اونا خودشون اومدن سمت من دس من ک نیس
hhhhhmahdiyeh مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 356 مثلا نیاز جنسیشون یا انرژی ازت میگیرن نیاز جنسی بایه جن من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم