hhhhhmahdiyeh مدیر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 356 عنوان احضار | مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 66 پست میخام احضارروح کنم کسی بلده؟///////////علاقه شدیدی به دنیای ماورایی دارم من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم 1400/04/11 | 15:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49435 مثلا چه چیزایی اگ مجردی اگ بیوفتی توی این کار هیچ وقت نمیتونی ازدواج کنی دو شاید بگن فلانی رو هم بنداز توی این راه یااز انرژیت استفادع کنن از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
یارا73 عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 543 عع کاری نکردی ؟؟ احضاری چیزی ؟؟؟ شاید آب داغ ریحتی زمین ؟؟؟ میگمم شایی همزاد داری ، مجردی ؟؟ چ ... متاهلم 26
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49435 نیاز جنسی بایه جن اره خیلیا توی خواب میگن همزادمون باهامون ارتباط برقرار میکنهه از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
sara22gn عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 12509 چرا درست نیس اونا خودشون اومدن سمت من دس من ک نیس تا شما کاری نکنی اونا نمیاین سمتت، غیرممکنه همچین چیزیاگه کسی گناهکار باشه ، بی ایمان باشه یا کاری کرده باشه که موردپسندشونه میان سراغش
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49435 متاهلم 26 شاید بت دعا نوشتن اینم میشه سوره بقره گوش کن اگ علایمی داشتی یعنی چیزی هست توی این وسط از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
hhhhhmahdiyeh مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 356 اگ مجردی اگ بیوفتی توی این کار هیچ وقت نمیتونی ازدواج کنی دو شاید بگن فلانی رو هم بنداز توی ا ... یعنی چی ازانرزی ام استفاده کنن من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49435 یعنی چی ازانرزی ام استفاده کنن اره همیشه کسل باشی نتونی نماز بخونی نتونی حوصله کاری داشته باشی کلا ی ادم بی متحرک البته رفته رفته یواش یواش میکنن اینکاروو از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
یارا73 عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 543 شاید بت دعا نوشتن اینم میشه سوره بقره گوش کن اگ علایمی داشتی یعنی چیزی هست توی این وسط& ... اره خیلی چیزا هست
یارا73 عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 543 اره همیشه کسل باشی نتونی نماز بخونی نتونی حوصله کاری داشته باشی کلا ی ادم بی متحرک البت ... من اینجوریم
hhhhhmahdiyeh مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 356 اره همیشه کسل باشی نتونی نماز بخونی نتونی حوصله کاری داشته باشی کلا ی ادم بی متحرک البت ... من فک کنم همزاددارم اصلا توهمه کارم بدمیارم من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم
یارا73 عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 543 تا شما کاری نکنی اونا نمیاین سمتت، غیرممکنه همچین چیزی اگه کسی گناهکار باشه ، بی ایمان باشه یا کاری ... گناهکار نیستم عزیزم تا حالا ازارم به مورچه هم نرسیده شما ااین جور چیزا اطلاعی نداری اونا اگه عاشق کسی بشن دیگه ول کن نیستن
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49435 من فک کنم همزاددارم اصلا توهمه کارم بدمیارم میخواهی یجا تگ کنمت برو اونجارو بخون کلی تجربها هست از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49435 گناهکار نیستم عزیزم تا حالا ازارم به مورچه هم نرسیده شما ااین جور چیزا اطلاعی نداری اونا اگه عاشق کس ... اره دقیقا از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
hhhhhmahdiyeh مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 356 میخواهی یجا تگ کنمت برو اونجارو بخون کلی تجربها هست ممنونت میشم حتما من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم