2777
2789
عنوان

احضار

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 66 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موکل من کافره

یعنی چی موکلت اون جنه یاروح شخصیه

من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم

میتونیم برای اینکه برسیم به اهدافمون ازموکل استفاده کنیم

من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم
گناه نیس که من خودم موکل دارم 

گناهه یه سرچ بکن متوجه میشی

گناه کبیره اس

موکل هم که دیگه خیلی بده خیلی ، از احضار  روح، هم بدتره

نمیدونم بعضی ها چرا میرن دنبال این چیزا

گناهه یه سرچ بکن متوجه میشی گناه کبیره اس موکل هم که دیگه خیلی بده خیلی ، از احضار  روح، هم ب ...

موکل یععنی چی

واقعا چجوری

دوتا از خالهام   با دوستشون   دوستش ی جور دعاهایی داشته برای احضار اینا  بعد میشستن احضار میکرد خالم میگف وقتی انجام میدادیم حس میکردیم پشتمون روح وایستاده سه چهار تا      یکبار دوخالهام تنهایی انجام میدن دوستشون بعدا میفهمهه میگه بد احضار کردید یکیشون مونده ت خونتون زدید بالشو شکوندید  ، بعد دوباره احضار کرده بودن دختره دعا خونده بود گف دیگ رفتش ،   بعد اینا اسم های شوهراشونو میپرسید بعد میخام بگم ولی فک کنم باور نمیکنی   اینا میگفتن ما چطوری میمیریمم ب دوست خالم گفته بود میسوزی تو ، ب خالم گفته بود تصادف ب اون یکی گفته بود معمولی میمردی  خالم میگف دوستم بخاطر ی پسر خانوادشو ول کرد بعد پسره خودش زن داشته بچه داشتههه دختره مجبور میشه برگرده خونه  پدری انگار ی پدرش شوهرش میده ب مرده گنده   بعد خالم میگه نمیدونم خودکشی کرد یا ی نفر از خونشون اثیش انداخته بود دختره مرده بود 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖