دوتا از خالهام با دوستشون دوستش ی جور دعاهایی داشته برای احضار اینا بعد میشستن احضار میکرد خالم میگف وقتی انجام میدادیم حس میکردیم پشتمون روح وایستاده سه چهار تا یکبار دوخالهام تنهایی انجام میدن دوستشون بعدا میفهمهه میگه بد احضار کردید یکیشون مونده ت خونتون زدید بالشو شکوندید ، بعد دوباره احضار کرده بودن دختره دعا خونده بود گف دیگ رفتش ، بعد اینا اسم های شوهراشونو میپرسید بعد میخام بگم ولی فک کنم باور نمیکنی اینا میگفتن ما چطوری میمیریمم ب دوست خالم گفته بود میسوزی تو ، ب خالم گفته بود تصادف ب اون یکی گفته بود معمولی میمردی خالم میگف دوستم بخاطر ی پسر خانوادشو ول کرد بعد پسره خودش زن داشته بچه داشتههه دختره مجبور میشه برگرده خونه پدری انگار ی پدرش شوهرش میده ب مرده گنده بعد خالم میگه نمیدونم خودکشی کرد یا ی نفر از خونشون اثیش انداخته بود دختره مرده بود
از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖