2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟؟؟

228 بازدید | 42 پست

همه دوستام حتی کسایی ک روزی فکرشو هم نمی‌کردم ازدواج کردن حتی اونایی ک از نظر ظاهری از من کمتر بودن چرا من نمیتونم ازدواج کنم؟نکنه بختمو بستن؟ نگین تو ازدواج چیزی نیس فلان ب هرحال باید ازدواج کرد ولی من واقعا نمی‌دونم چرا قسمت من ادم خوبی نمیشه ک سرراهم قرار بگیره منم مثل همه دخترا آرزو دارم برم سر خونه زندگیم یه خواهر بزرگتر دارم که مثل مانع جلومو‌گرفته و من حق زندگی ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این روزا هیشکی عروسی نمیکنه خود من  ۳ سال با یکی ام هرچی بش میگم ازدواج کنیم اینقد بهونه میاره اخرش منم از ازدواج پشیمون میشم درسته همه باید ازدواج کنن ولی فکر کنم دوست بودن بیشتر خوش بگذره 

گذر زمان همه چی رو درست میکنه نگران نباش

نگران نیستم خب الان شور و شوق زندگی دارم حسرتشو دارم بعد ک سنم بره بالاتر افسرده تر میشم چرا باید کتک خواهرمو من بخورم

هنوز وقت داری، به فکر آینده ت باش، مهارت، شغل، کار. وقت برا اینکه مسئولیت زندگی بیفته گردنت هست. الان که میتونی و فرصت داری استفاده کن. هر کسی قسمت خودش رو داره. خودتو با هیچ کسی مقایسه نکن

خدایا شکرت
عزیزم متولد ۷۸ که تازه ۲۲ سالته میدونی چقدر فرصت داری هنوز

قرصاشو دارم بحث فرصت نیس که من الان واقعا دلم میخواد ازدواج کنم مث دوستام برم سرخونه زندگیم ذوق زندگی دارم چن سال بگذره افسرده تر میشم هرچی خواستگارای خوبه بخاطر خواهرم از دست میدم و حق اعتراض ندارم