2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 42 پست
عزیزم من نمیگم ازدواج چیزی توش نیس میگم عالیه وقتی انتخاب درست کنی ولی نگران نباش سنت بالا نرفته 22 ...

چقد بد😔😔😔😔عزیزم ایشالا همه چی درس میشه نه همین منظورم بالا رفتن سن و سال هست من پدرم فوت کرده خواهرم هم ک اصن ازدواج نکرده مادرمم فشار روشه میترسم شرایط من فرق داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم سر خودتو گرم کن ادامه تحصیل بده برو هنرایی که برات لذت بخشه را یاد بگیر پیشرفت کن اعتماد به ...

من بابام فوت کرده و مادرمم ب دهن خواهرم نکا می‌کنه حتی آب خوردن از اون اجازه میگیره یکی دوبارم خواستگارا اومده خواهرمو جای من جا زدن بعد چن بازم ک رد کردن اصلا اجازه ورود ندادن حتی کسی ک دوسش داشتمو انقد مادرم بهونه تراشی کرد ک واقعا شکستم کسی هم ندارم باهاش صحبت کنم چون خواهرم همه رو گرفته تو دستش 

خواستگار داره میان یا این نمیپسنده اونایی هم ک این میپسندم میرم دیگ‌نمیان

انشالله خداوند 

دوتا بخت خیلی خوب نصیبتون کنه 

کیفشو کنید

درست میشه توکل به خداوند بزرگ

من بابام فوت کرده و مادرمم ب دهن خواهرم نکا می‌کنه حتی آب خوردن از اون اجازه میگیره یکی دوبارم خواست ...

ان شاء لله هر چه زودتر مشکلاتت حل بشه عزیزم واقعاآدم نمیدونه با این اتفاقات چیکار کنه نه فقط شما همه مشکلات دارن😞خدا صبر بده

😐واقعا نمیدونی!خو هر چی قسمته یعنی هر چی خدا بخاد همون میشه دیگه واست

قسمتو میدونم😂😂😂😂😂تو میگی قسمت بشه میاد منم میگم نمیزارن بیاد تو اونوخ چطوری میخواد قسمتم سه وقتی همه مخالفن و نمی‌زارن از پنجره ک نمیپره داخل حتی کسی ک دوسش داشتمو هم نزاشتن

من بابام فوت کرده و مادرمم ب دهن خواهرم نکا می‌کنه حتی آب خوردن از اون اجازه میگیره یکی دوبارم خواست ...

ای جانم عزیزم خدا پدرتو رحمت کنه 

منم اطرافم میشناسم دخترایی که بخاطر خواهر بزرگتر باید منتظر باشن کاش یه بزرگتر و دلسوزی پیدا کنی با مادرت صحبت کنه اگرم نبود برو پیش یه مشاور و بهش بگو با مادرت صحبت کنه ولی بازم میگم عزیزدلم من خودمم ۲۲ سالمه هنوز خیلی فرصت داریم و متاسفانه سن ازدوواج رفته بالا تو این زمونه ولی امیدت به خدا باشه از خودش کمک بخواه و به زمان بندیه خدا شک نکن ان شاءالله یه بخت خوب نصیبت میشه ❤