2789
عنوان

ظهر چی پختید

402 بازدید | 37 پست

سلام خونتون مرتبه ؟ظهر پختید؟بچه هاتون چیکار میکنن؟من خونم مرتبه ولی ولی آما آما اتاق خاب ریختم بهم کامل در مرحله عجب غلطی کردن هستم  دوروزه ریختمش بیرون حسش نیست ظهرم برنج و ماهی پختم تاحالا دمی گوجه با ماهی خوردید خخخخ.الهی هرکی خونش ریخته بهم بریزه بهم خخخ

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دیروز جا رو کردم خونم تمیزه

دارم برنج و خورشت کرفس درست میکنم واسه فردا هم بمونه چون جمعه ها کلاس دارم نیستم

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

همه جا تمیز و مرتبه هیچ کاری ندارم .. ناهارم شوید پلو و ماهی بود ک خوردیم رفت .. 

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
خونه ترکیده تازه از خواب بیدار شدم ناهار ندارم یکم برنج خالی از دیشب مونده یکم با گوشی بازی میکنم ب ...

تو مث منی خخ

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

خونه که کاملا مرتبه حتی اتاق بچه‌ها 

منتظرم پسرم از کلاس بیاد ناهار بخوریم ، ناهار هم سر گنجشکی داریم 

اعصابت بهم نمیریزه اتاقت بهم ریخته هست؟ من انقدر برام مهمه که پسر کوچیکم ۵ سالشه ولی اصلا اتاقش نامرتب نیست میدونه چقدر ناراحت میشم 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

ساعت ۷پاشدم همه کارارو کردم ناهارم فسنجون پختم دوقلوها دارن تووان آب بازی میکنن البته کم آب ریختم که خطرناک نباشه پسرم وباباش خوابن خودمم توسایت ول میچرخم

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫
خونه که کاملا مرتبه حتی اتاق بچه‌ها  منتظرم پسرم از کلاس بیاد ناهار بخوریم ، ناهار هم سر گنجشک ...

سر گنجشکی چیه؟ چرا بخدا اعصابم انقد خط خطیه ولی حسش نیست ک جمش کنم دو روز لباسا وسط خونن خخخ

ساعت ۷پاشدم همه کارارو کردم ناهارم فسنجون پختم دوقلوها دارن تووان آب بازی میکنن البته کم آب ریختم که ...

چجوری میتونی ۷ صب پاشی ماشاالله ب انرزیتون

خستم پریودم حس جاروبرقی کشیدن و مرتب کاری نیست ولی ناهارم اماده ست

ولش کن بعدا جارو میکنی ولی میدونس تا ادم خونش ریخته بهم یکی سر زده میاد

نیم ساعتی بیدار شدم...کلی ظرف نشسته دارم...خونه جارو میخواد...ناهارم نپختم...

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ