بچه ها من ساله اخرمه دوتا از همکلاسیام دعواشون شده اون یکی قلدره و همه ازش میترسن یعنی گوشی میارن مدرسه فیلم میکشن و فیلمامونو پخش میکنن و گیف درس میکننو مسخرت میکنن و خیلی چیزای بد اون یکیم زیادیی بهش فشار اوردن قبلنا رفیقش بود ولی الان نه بعد این بهم پیام میده فقط نیس که امروزو نرفتم کلاس اول مهر بود قرار شد شنبه برم میگه بیا پیشه من بشین و... خلاصه میخواد دوست بشیم بچه ها من واقعا نمیخوام دوست بشم یا خودمو بندازم تو دردسر توروخدا رات حل بدین چون من همکلاسیامو میشناسم ببین من باهاش دوست داشتم دست از سرم برنمیدارن
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
خواننده خاموش...اگه با ادب یا بی ادب بودم تقصیر خودته.اگه پسری و درخواست دادی و منم قبول کردم بدون 2 حالت داره: 1-نمیدونستم پسری 2-حوصلم سر رفته و نیاز به دلقک دارم...حس ششم نیستم ولی فا...ل بلدم اگه خواستین درخواست بدین رایگان میگیرم و اگه تونستین یه صلوات بفرستین برام. معمولا نتایج 80 درصد درستن 20 درصد غلط شما هر دوتاش رو تو ذهنتون داشته باشین
به مامانم گفتم میگه باهاش قط ارتباط کن خودتو درگیر مسائل نکن درواقعه من خودمو درگیر نمیکنم بقیه فقط ...
زیاد باهاش گرم نگیر
خودش خسته میشه میره
تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️
خواننده خاموش...اگه با ادب یا بی ادب بودم تقصیر خودته.اگه پسری و درخواست دادی و منم قبول کردم بدون 2 حالت داره: 1-نمیدونستم پسری 2-حوصلم سر رفته و نیاز به دلقک دارم...حس ششم نیستم ولی فا...ل بلدم اگه خواستین درخواست بدین رایگان میگیرم و اگه تونستین یه صلوات بفرستین برام. معمولا نتایج 80 درصد درستن 20 درصد غلط شما هر دوتاش رو تو ذهنتون داشته باشین