2777
عنوان

ظهر چی پختید

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 37 پست
چجوری میتونی ۷ صب پاشی ماشاالله ب انرزیتون

من کلا خیلی کم خوابم...شبم ۲ونیم خوابیده بودم

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫

فعلا دارم پیراشکی درست میکنم

نهار هم کوکو

البته مجردم😁

من دیوهای مست را تورانیان پست را من دختران بی پدر من مادران بی پسر شاهنشهان ماردوش آهنگران سخت کوش بسیار بر خود دیده وز داغشان رنجیده ام چون آریاییم نژاد نامم خدا ایران نهاد✌️تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونه دسته گله بجز دوتا اسباب بازی دخترم.. دخترمم داره تی وی میبینه ..

نهارم اب دوغ خیار پختم😂

شوهرم رفته باغ زنگ زد گفت خیلی گرمه هر چی میپزی برام ابدوغ خیار درسا کن گفتم دیگ اب دوغ خیار بپزم😂

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

ولش کن بعدا جارو میکنی ولی میدونس تا ادم خونش ریخته بهم یکی سر زده میاد

نه کسی نمیاد ما میریم🤣بعد از ظهر با جاریم میریم خونه مادر شوهرم

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
سر گنجشکی چیه؟ چرا بخدا اعصابم انقد خط خطیه ولی حسش نیست ک جمش کنم دو روز لباسا وسط خونن خخخ

گوشت چرخ شده با یدونه سیب زمینی و پیاز و ادویه و سبزی معطر قاطی میکنی ورز میدی بعد به اندازه گردو گرد میکنی توی روغن سرخ میکنی بعد توی قابلمه پیاز داغ درست میکنی ادویه میزنی و رب میذاری رنگ رب باز بشه بعد آب میریزی جوش که اومد اون گوشت گرد شده ها رو میریزی توش تا بپزه بعد دیگه میاری اول ابشو مثل آبگوشت میخوری بعد هم اون قلقلی ‌ها رو 

پس مرتب کن تموم بشه دیگه هرچی دیرتر سخت تر 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

خونم تقریبا میزون..

بچه هام خوابن..

لباسشویی روشنه...

غذا هم فعلا نمیدونم چی بپزم..(البته بگم بچه هام تا صبحونه نخورن ناهار نمیخورن حتی اگه ساعت ۵ بعد از ظهر باشه)

منم ک فعلا در خدمتتون

🔻کلیه ی خدمات مژه و ابرو و آرایش دائم

خونه کاملامرتبه دیروزهمه جاروتمیزکردم ناهارشویدباقالی باماهیچه گذاشتم منتظرم شوهرم بیادبچه هام جلوی تی وی میوه میخورن فقط میمونه ظرفای ناهارکه بعدازچرت عصرمیشورم

سر گنجشکی چیه؟ چرا بخدا اعصابم انقد خط خطیه ولی حسش نیست ک جمش کنم دو روز لباسا وسط خونن خخخ

گوشت قلقلی و سیب زمینی نگینی با رب پخته میشه و حالت ابگوشتی داره منظورم اینه که آبدارهست کمی

خونم تقریبا مرتبه 

سالن و اتاق کوچیکه مرتبع

فقط اتاق خواب یکم تمیزکاری میخاد که اونم پنج دقیقه ای تمومه

ناهارم پلو وحشته   

من دراوردیه نمیدونم مزه اش چیه سالاد درست نکردم هنوز

بچه ندارم 

شوهرمم سر کاره یکم ازش دلخورم 

سر صبحی بحث داشتیم‌ ساعت شیش صبح

وقتی میخاد بیاد سرسنگینم باهاش

کاربری چهارم. 
پروفایلتون پسرتون؟ 😍😍😍😍

اره گلم

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫